Ugye túl leszek ezen? Nyugtassatok meg, mert már csak sírok és sírok!
Köszönöm a kedves szavakat. Remélem igazad van. Most utálom magam a tehetetlenségem miatt is és a gondolataim miatt is. Persze azt is tudom, hogy mostmár ha valami történne velük összeomlanék, emiatt is aggódok, hisz csak kockázatosabb egy ikerterhesség.
Tegnap az orvosnál mélységesen szégyelltem magam, ugyanis az orvosom és a férjem olyan boldogok voltak, hogy komolyan mondom azt hittem mindjárt pezsgőt bontanak, csillogott a szemük mindkettőnek a helyzettől én meg ültem ott mint egy rakás szerencsétlenség küzdve a könnyeimmel és a hányingeremmel, hogy csak ne a rendelőben pakoljak is, na meg jött egy adag félelem is a hír hallatán.
Szia! Nem tudom, mennyire lesz hasznos a válaszom, mert még sosem voltam várandós, csak most jutottunk el oda, hogy szeretnénk babát és jöhet is.
Biztosan azért olyan nehéz lelkileg mert a hormonjaid játszanak veled. Én hiszem, hogy sokminden fejben dől el és ezért úgy gondolom, hogy ezen tudnál változtatni. Ne csak várd, hogy majd jobb lesz, hanem akard is. A várandósság szerintem egy áldott állapot, egy iszonyú nagy boldogság. Ha vártátok a babát/ babákat, akkor élvezd a várandósságodat, és ne a rosszulléteken aggódj, hanem próbálj meg úgy gondolni rá, hogy az egy pillanatnyi állapot, de elmúlik! Az, hogy akarod-e igazán az azért merült már fel benned, mert a hormonjaid miatt szomorú vagy, rossz hangulatú, letört. Próbálj meg ezen az érzésen felülemelkedni, hiszen már van két biztosan gyönyörű gyermeked és lesz még kettő! A legcsodásabb állapotban vagy amiben egy anya lehet, szóval élvezd és legyél boldog! Ha így gondolsz rá, biztosan hamar átvészeled ezt az időszakot! :) Kitartást! Szorítok!
Első válaszoló, olyan szépen leírtad, h komolyan mondom kicsordult a könnyem :)
Kérdezőnek pedig kitartást kívánok! Biztosan nem lesz egyszerű, de reméljük nem sokáig tart ez az időszak és élvezni is tudod majd az áldott állapotodat! :)
Mi is tervezzük a 3. babát, de amikor éppen nehéz napok vannak a gyermekeinkkel (értem itt azt pl., h épp mindkettő makacsabb az átlagosnál, akaratos, folyton vitáznak, nem hajlandóak a kompromisszumra...stb. - nemsokára 3 és 6 évesek lesznek), néha nekem is megfordul a fejemben, h biztosan akarom-e még a 3.-at is...ettől még nem érzem rossz anyának magam.
Én mindkét várandósságom alatt nagyon rosszul voltam az első 14-15 hétben, igaz, nem hánytam, de mindentől rosszul voltam. Az elsőnél még megtehettem, h feküdtem, amikor csak akartam, a másodiknál viszont már ott volt a lányom, aki miatt muszáj volt lelket vernem magamba. Nem tudom mi lenne, ha most újra babát várnék, de gyanítom, a rosszullétek most sem kímélnének...
Nagyon jó, h a férjed is így áll a dolgokhoz, legyél kicsit önző most, használd ki a segítséget :) Pihenj, amikor csak tudsz és persze sírj csak, ha az esik jól! :)
Tudom,mit érzel...
Nekünk egy fiúnk van és most kettena pocakban! Először én is sokat sírtam,de már túl vagyok ezen és legnagyobb boldogsággal várjuk őket. Nehéz,nagyon nehéz,erőm,türelmem,idegrendszerem sokszor nekem is elfogy..a rosszulléteket nem is említve..
Kitartás! Ők a Sors ajándékai! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!