Ugye túl leszek ezen? Nyugtassatok meg, mert már csak sírok és sírok!
Figyelt kérdés
A történet a következő: 2 gyerekem van és terhes lettem (akart, tervezett várt) és most kiderült kettő is lakik odabent. Valahol sejtettem, mert hetek óta olyan borzalmasan rosszul vagyok, egész nap öklendezek vagy épp hányok is( ezt nem sokat), nem tudok nyelni a sok gyomorsavtól, émelygek ebből kifolyólag és rettentő gyenge vagyok. Ott tartok, hogy nemhogy dolgozni nem tudok, de már a háztartás és a gyerekek ellátása is veszélybe került. Bármennyire is erőt veszek magamon nem megy, minden nehéz. Szerencsére a férjem segít sokat. Konkrétan messziről bárki látja rajtam, hogy nagyon rosszul vagyok, a férjem is és mindig pihenni küld. De én ezt nem bírom. Teljesen ki vagyok magamra akadva. Sőt a legborzasztóbb, hogy olyan gondolatok vannak már a fejemben, hogy akarom -e igazán? Emiatt gyűlölöm magam, hisz hosszú ideje szerettünk volna harmadik babát.Reggelente a sírógörcs kap el, amikor a nagyobbik ébresztget, hogy anya, elkések a suliból én pedig azt sem tudom hogy mozduljak, mert minden mozdulatnál liftezik a gyomrom és rohanás. Ez olyan rossz :(2014. nov. 20. 10:26
11/13 anonim válasza:
kitartást,el fognak múlni a rosszullétek,könnyebb lesz idővel:)
próbáld a pozitív oldalát nézni...nektek már összejött a 3.(ill. 3.-4. :)) baba :) Mi még próbálkozunk, eddig 3 sikertelen hónap van mögöttünk,de már olyan türelmetlen vagyok...sajnos...:/
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nekünk több sikertelen év van a hátunk mögött, ezért is csodálkozom magamon, hogy hol van az eufórikus érzés. Miközben minden negatív tesztnél nagyon szomorú voltam. Várom már, hogy felhőtlen örömet érezzek, biztosan, ha elmúlik a gyengeség és a rosszullétek változni fog. Már nagyon várom, hogy újra önmagam legyek. Ne egy élőhalott, egy zombi, akinek az ágyból felkelés is kemény küzdelem. 9-dik héten vagyok, bízom benne legkésőbb 12. hétig változni fog.
2014. nov. 21. 14:34
13/13 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni,de én is hittem,hogy a 12.hét után majd elmúlik a gyengeség,hányás és újra önmagam leszek..de nem így lett.. :)
20 hetes ikres kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!