Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 38. hét körül járó kismamák,...

38. hét körül járó kismamák, hogy érzitek magatokat?

Figyelt kérdés

Tegnapi vizsgálatom során a dokim közölte, hogy nemsokára vége lesz ennek a terhességnek. A 'nemsokára' mit jelent? Cx: 2111, a méhszáj felpuhult, a lepény 2-3.fokban érett, láthatók rajta infarktusok. Áramlás jó. Nyákdugót még nem vettem észre, hogy távozott volna.

Vérképem tökéletes, jóslóim nincsenek.

Semmilyen jelét nem érzem a szülésnek, pedig már nagyon várom!!!

Nekem csak annyi tünetem van, hogy mióta iszom a málnalevél teát, alul fájdogál kicsit. Semmi egyéb.

Nektek milyen értékeitek vannak? Végigviszem a 40. hétig vagy tovább ezekkel az értékkel?

2015. okt. 6. 14:07
 1/1 anonim ***** válasza:

Bár én pénteken kezdem a 37.hetet de azért írok.

Az előző terhességemben pont a betöltött 39.héten nézték a méhszájat, akkor nekem is 2111 volt. Lepény II.fokban volt érett és gyógyszereket kellett szednem hogy 140 alatt maradjon a vérnyomásom.

Nyákdugót 6 nappal szülés előtt láttam távozni.

Betöltött 39.héten szültem.

Most pedig 3111 az értékem, 2.fokban érett a lepényem és picit kevesebb a vizem,de nem vészesen.

Nyákdugó még nem távozott.

Jóslóim 1 hete vannak.

2015. okt. 6. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!