Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mernetek vallalni a termeszete...

Mernetek vallalni a termeszetes szulest az alabbi esetben, vagy biztonsagosabb a programozott csaszarmetszes?

Figyelt kérdés

Elso gyermek

40 eves anya

15 evnyi probalkozas,sok veteles,magzatelhalas

muszeres befejezesek utani hegesedes a mehfalon

kezdettol verzesek,gorcsok,placenta a mehszajon(33.heten mar 5 cm-re elore huzodott)

varhatoan 4500 g feletti baba

anyai veleszuletett spina bifida

reumatikus sokizuleti gyulladas

korabbi vastag-es vegbelmutetek

bipolaris depresszio(terhesseg alatt nem kezelt,emiatt kozepes erossegu)

tejcsatorna elzarodas mindket mellben(korabbi mutet)

2015. okt. 1. 11:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha nem akarod, akkor ne csináld!

Ha szeretnéd, ezekkel meg lehetne próbálni, de ha kérheted, hogy ne és nem is akarod, akkor teljesen felesleges belemenni.

Azt hittem, természetes szülést szeretnél, azért kérdezed.

Ha megfelelő kifogás kell a programcsászárhoz, akkor ezek közül akármelyik orvos tud választani egyet és kész.

2015. okt. 1. 13:11
 12/15 anonim ***** válasza:
Placenta previa-val itthon kérdés nélkül császároznak, mert életveszélyes a természetes szülés.
2015. okt. 1. 13:16
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább a biztos császárt választanám, mint a bizonytalan természetes szülést. Nekem is méhszájon tapadó lepényem volt, a hetek múlásával kicsit feljebb húzódott, mégis császárra készültünk végig.
2015. okt. 1. 13:19
 14/15 anonim ***** válasza:
Én biztosan császárt választanék a fent említett körülményeket olvasva.
2015. okt. 1. 17:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Császàrt választanám. Hol vagy külföldön, ahol ez miatt rossz szemmel néznének rád?
2015. okt. 1. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!