Bevállalható egy 3. császármetszés?
Az én anyukámnak három császára volt, mindhárom vészhelyzet miatt (nem kívánom senkinek). Az első és a második szülés között másfél év telt el, a harmadik baba pedig 4 évvel később jött. Nem volt semmi gond vele, viszont utána elköttették, 27 évesen, mivel a három császáron átesett hasfala nem bírt volna még egy terhességet.
Mindenképp konzultálj orvossal.
Orvossal beszélj, mert minden eset más és más. Valakinek sok a 3, valakinek pedig bírja a méhe.
Nekem mind a 3 gyermekem császárral született, és ezeken kívül volt még 1 méhműtétem (az 1. és a 2. gyerkőc között), amikor a hasamat a császár hegében, a méhemet pedig az előző varrásra keresztben kellett varrni. Mindez 5 év alatt. A 3. terhességem nagyon nehéz volt, sok-sok komplikáció merült fel, de végül minden rendben alakult.
Van, aki már 15-nél tart. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!