Szülés után nekem kell szolni az orvosnak és védönönek, hogy meg van a baba vagy a korház veszi fel velük a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
2008. szept. 9. 11:55
1/3 anonim válasza:
A gyerekorvost és a védőnőt neked kell felhívni a szülés után 1-2 nappal.
2/3 anonim válasza:
De amúgy a kórházból az újszülött értesítő szülés után 3-4 nappal odaér a védőnőhöz szóval tud róla addigra de jobb ha felhívod, és akkor minél előbb tudnak menni a gyerekdokival együtt vagy külön (hol így hol úgy szokás) meglátogatni az újszülöttet. Én örültem hogy jöttek, mert rengeteg kérdésem volt, mert a kórházban csak ránk ijesztettek...
3/3 anonim válasza:
Mi értesítettük a gyerekorvost is és a védőnőt is amikor tudtuk már, hogy mikor mehetünk haza. A védőnő 1-2 napon belül a gyerekorvos pedig 1 héten belül fel fog keresni. Egyébként érdemes szólni a gyerekorvosnak amikor megszületett a baba, mert ő írja, majd fel azokat a gyógyszereket,köldökellátáshoz szükséges dolgokat, fürdetőt stb ami kell, majd otthon a kicsi ellátásához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!