Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik a baba szuletése után...

Akik a baba szuletése után elhidegultetek egymástol, helyre tudtátokk hozni a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
sajnos tobb kérdésben/válaszban találkoztam a problémával, hogy a párok elidegenedtek egymástol, egyikojuk vagy mindketten változtak, nem figyeltek egymásra, stb...helyre tudtátok hozni?
2009. szept. 13. 23:43
 1/4 anonim ***** válasza:
75%

Ez két emberen múlik: mennyire akarják ez itt a kérdés.

Nálunk sajnos beteg baba jött és ez teljesen "elüldözte" a férjemet, pontosabban az, hogy több időt szenteltem a babának, mint a páromnak. Egy másik nő karjaiba menekült, azóta is vele él, most már 5 éve.

2009. szept. 14. 00:31
 2/4 A kérdező kommentje:
nagyon sajnálom:( ez az az eset, amikor a férj megijed és menekul..de sokszor mi nok tehetunk rola, ha teljesen a baba irányít minket és nem figyelunk a másikra/magunkra (természetesen nem a te esetedre gondolok, ahol beteg baba kulon figyelmet igényel)...nem itélkezni akarok senki felett, én is beleestem, de felismertuk, és remélem, javulni fog a helyzet...csak az érdekelne, ugy általában megoldhato, vagy az egyszerubbnek tuno válást választják sokan?
2009. szept. 14. 00:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem helyre lehet.Mindkettötökön múlik.Nálunk is ez volt a helyzet.aztám helyrerázódtunk,most úton a 2.baba,így megint" áll" a szexuális életünk.A fe´rjem megint nem akarja 3asban,én meg most egyáltalán nem is kívánom.Azért ritkán,de vagyunk eggyütt.Mindíg van más megolda´s is.

Figyelj a párodra,mik az igényei,nehogy ma´shol keresse....

Minden megoldható.

Azt hiszem ha a lányom idöben elalszik én is odabújok a férrjemhez. :)

2009. szept. 14. 07:43
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én az elejétől próbáltam törekedni arra, hogy a férjem ne szoruljon ki a családból. Odaadom a kezébe a gyerkőcöt, vagy vigyáz rá, ha én pl. főzök.... és persze az ágyban is kényeztetem. Abszolút szava se lehet!:) Erre tudatosan , agyilag kell készülni, hogy amikor a baba megszületik, akkor ne érezze magát "kívülállónak".

2009. szept. 14. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!