Akik a baba szuletése után elhidegultetek egymástol, helyre tudtátokk hozni a kapcsolatot?
Ez két emberen múlik: mennyire akarják ez itt a kérdés.
Nálunk sajnos beteg baba jött és ez teljesen "elüldözte" a férjemet, pontosabban az, hogy több időt szenteltem a babának, mint a páromnak. Egy másik nő karjaiba menekült, azóta is vele él, most már 5 éve.
Szerintem helyre lehet.Mindkettötökön múlik.Nálunk is ez volt a helyzet.aztám helyrerázódtunk,most úton a 2.baba,így megint" áll" a szexuális életünk.A fe´rjem megint nem akarja 3asban,én meg most egyáltalán nem is kívánom.Azért ritkán,de vagyunk eggyütt.Mindíg van más megolda´s is.
Figyelj a párodra,mik az igényei,nehogy ma´shol keresse....
Minden megoldható.
Azt hiszem ha a lányom idöben elalszik én is odabújok a férrjemhez. :)
Szia!
Én az elejétől próbáltam törekedni arra, hogy a férjem ne szoruljon ki a családból. Odaadom a kezébe a gyerkőcöt, vagy vigyáz rá, ha én pl. főzök.... és persze az ágyban is kényeztetem. Abszolút szava se lehet!:) Erre tudatosan , agyilag kell készülni, hogy amikor a baba megszületik, akkor ne érezze magát "kívülállónak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!