Szülésbeindító praktikák?
Figyelt kérdés
14-re vagyok kiírva de meg szeretném úszni a magzatvíz vizsgálatot,meg amúgy is már nehéz nagyon cipelni a kisasszonyt,segítsetek nekem.Köszönöm2015. szept. 7. 11:48
1/11 anonim válasza:
Ne siettesd, még nincs itt az idő! Van még 1 heted!
Nekem sajnos semmi nem jött be, próbáltam lépcsőzni, cicit masszírozni (ettől lettek fájások, de amint abbahagytam elmúltak) csípős étel, szex. Végül indították oxival :)
A magzatvízvizsgálat pedig nem olyan nagyon rossz (kb mint egy rákszűrés) és az is megindíthatja :) Könnyű szülést!
2/11 anonim válasza:
A legjobb praktikám a második gyereknél a türelem volt miután az elsőnél semmi nem jött be.
3/11 anonim válasza:
Hasbarúgás,csak,hogy ne kelljen cipelned.
5/11 anonim válasza:
3-as!
te egy beteg állat vagy, téged kellene hasba rugdosni jó párszor
6/11 anonim válasza:
Nekem az vált be, hogy előtte 2 nappal együtt voltunk, illetve szülésbeindulás előtt egy nappal egy hatalmasat sétáltunk a kórháztól hazáig kb. 3 km-t.
7/11 anonim válasza:
Én kipróbáltam a következőket: tonik, kúraszerű svédcsepp, szex, lépcsőzés, sétálás, valami narancsos-gyömbéres lötty szintén kúraszerűen. Semmi nem vált be, csak a másnap reggelre kiírt császár ijesztette be a babámat, aki előtte való nap délután elindult kifelé :)
8/11 anonim válasza:
Nekem pont a magzatviz vizsgalat segített pedig nem akart kinyilni a méhszáj sem. A kiírás napjan lett meg a kislányom.
9/11 anonim válasza:
Hagyd azt a pici lányt, ki fog bújni ha eljön az ideje :)
Hidd el, kint még nehezebb lesz cipelni :D
10/11 anonim válasza:
3-as! Remélem előbb téged rúg valaki istenesen hasba, csak, hogy tudd mit kivánsz másnak!
Kérdező! Ne siettesd, én 9-re vagyok kiírva és a kis hölgy még vígan ficánkol oda bent, pedig már nekem is nagyon nehéz! :) Türelem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!