Van akinek a lépcsőzés, vagy egyéb praktikák beindították a szülést?
Nekem sem indította be a lépcsőzés, bár én a toxémiám miatt szerettem volna szülni, nem azért, mert vizesedek és reped a bőröm :-(.
A súly csak becslés. Lehet, hogy tényleg 4 kg-s lesz a kicsi, de az is lehet, hogy "csak" 3 kg. Én nem próbálkoznék semmivel, várnék.
Nekem semmi nem indította be, túlhordtam a babámat, 41+1-en indították a szülést.
A nőgyógyászom egyébként a szexet ajánlotta, mást nem :)
1-es vagyok
mindenesetre ne aggódj. tudom mit érzel. én se vagyok nálad magasabb 162cm vagyok és én is földszinten lakom.
fiam 57cm vel és 3,8kg volt mikor megszületett. Második gyerekem volt . Lányom tavaly februárba született és ő volt 2850g és 52 cm. Elmondom neked hogy a fiamat könnyebb volt 2óra alatt hogy csak burkot repesztettek és 2ujjra már tág voltam ekkor. Semmilyen fájdalmam nem volt, még vajudás se. Megúsztam gátvédelemmel.
Lányom 17óra volt a magzatviz folyástól és volt vágás. SZóval kitartást.
Szerintem egy nagyobb gyerek könnyebb volt igy túlhordva mondom 41 hét+2 naposan.
És tényleg mindent kipróbáltam és semmi. Lányom pont aznap jött igy a 17órával mire ki voltam irva.
De tényleg nem érdemes a kicsit piszkálni amikor akar akkor kijön.
Jah és általában fél kilóval nagyobbra saccolják a gyereket -lásd nálunk.
Hajrá. Azért vigyázz magadra. És pihenj ne ezen idegeskedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!