Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hány nap van a szülésig a has...

Hány nap van a szülésig a has leereszkedése után a 40. hétben?

Figyelt kérdés
Most vagyok a 40. hétben, úgy látják a körülöttem lévők, hogy lejebb ment a hasam. Én nem is tudom, nem veszek észre semmi változást, csak azt, hogy már jó ideje (kb. másfél hete) erős combig hatoló hüvelynyilalgatásokat érzek egyre gyakrabban. Mostanra be is vizesedtem, a kezem is kicsit felpuffadt.
2008. szept. 8. 15:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A has leereszkedése amiatt van, hogy a baba beilleszti a fejét a medencébe. Sokszor már hetekkel szülés előtt, tehát nem igazán lehet belőle következtetni a szülés várható időpontjára. Nekem közel 4 héttel ezelőtt ereszkedett le a pocakom. A nyilalgatások lehetnek attól, hogy a baba súlya nyomja az idegeket, tágul a medence. Nálam azok is régóta jelentkeztek, majd egyre erősödtek, igaz a méhszájam is teljesen kinyílt és megrövidült idő előtt.

Mindettől függetlenül már nincs sok hátra, kitartás az utolsó napokhoz, majd könnyű, csodás szülést és egészséges, gyönyörű kisbabát kívánok Neked!

egy 37 hetes kismami:)

2008. szept. 8. 16:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Első szülésnél hetekkel előtte szokott lemenni, többediknél pedig az utolsó napokban. De van akinek egyáltalán nem ereszkedik le.

(Ezt én is csak olvastam)

39 hetes kismama

2008. szept. 8. 20:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem az első szülésemnél 8 nap volt, hogy leereszkedett a pocakom.

könnyű gyors szülést!

2008. szept. 9. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!