Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárral fogok szülni 2...

Császárral fogok szülni 2 héten belül (fájásgyengeség miatt az első is az volt), de már most iszonyúan félek. Más is van ezzel így? Mit tegyek ellene? Még 2 hetet ki kell bírnom, nem beszélve a környezetemről!

Figyelt kérdés
Az előző műtét minden mozzanatára emlékszem és ha belegondolok, annyira borzalmas semmi nem volt, csak az a sok kis apróság (beöntés, katéter, remegés, tisztulás, mozgás). Eszembe sem jut a dolog pozitív oldala , a baba!, annyira beparáztam.
2010. márc. 11. 13:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

3 hasi vágás után, ebből 2 baba: tudom mit érzel, én a 2. babámnál sírtam, nem akartam császárt. az első babánál rossz emlékek maradtak. 21 órás fekvés fájásgyenkeség miatt, csövek a kezemben, aztán a kimerültség miatt iszonyú remegés jött rám a műtőben. isszonyúan fáztam. nagyon jó volt mikor megmutatták a babát, de aztán rögtön el is aludtam. a kórteremben viszont megint annyira fáztam, h már 4 takaró sem használt. de felépültem.

aztán a második császárom merőben más lett. programozott lévén előtte lévő este nem ehettem vacsit, éjféltől nem ihattam. kaptam egy kis barna gyógyszert és egy kúpot. ez minden széklettől megszabadított, nem kellett beöntés. reggel 10.30-kor kezdték ténylegesen a műtétet..sterilizálás, csövek..és 10.51-kor kézben tartottam a fiam. nagyon fura volt, h ilyen gyors volt. semi remegés, semmi fázás. és a seb sem fájt annyira. betoltak a korterembe, és 1 órával rá az első szoptatásra behozták a kicsimet. sokat ittam, és a katéter is gyorsan kikerült.

hozzáteszem az első műtétem egy méhenkívüli volt, maradványa:18cm-es vágás.

mindkét szülés szép emlékként maradt meg, mert szép és egészséges gyermekeim vannak és ez mindent megér.

de a programozott császár tényleg sokkal jobb, fájdalommentesebb :)

2010. márc. 11. 15:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Könnyebb lesz sokkal a 2.császi,nekem is 2volt és most ujra babát várok!Hidd el már tudni fogod mi miért történik és sokkal hamarabb helyre jössz:-)Én az elsővel ugy éreztem soha nem leszek olyan mint voltam,szörnyű volt..A másodikkal meg 1napot voltam császis szobába utána babásba mert el tudtam magam és a fiam látni:-)

Ne félj!Esetleg málnalevél teát még ihatod hogy felkészítse a méhed!Könnyü szülést és gyors felépülést kívánok:-)És csak pozitívan!!!

2010. márc. 11. 17:06
 3/4 anonim ***** válasza:
77%
Szia!Ha megnyugtat én is beszari vagyok!De én előbb,kedden reggel megyek,de már más nem jár az eszzemben!Én is ezt érzem!Az első után,én is remegtem,fáztam,de akkor altattak!Most viszont spinális lesz,azért is félek mert még az nem tudom milyen,csak amit mások meséltek!Az egész korházi ottlét,na meg a kislányomat itthon hagyni!MÉg fel sem fogtam,hogy mennem kell!Te hol szülsz?És hányadikán?
2010. márc. 11. 17:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az összes hozzászólónak a biztató szavakat!!! Rendesek vagytok! Én is itthon hagyok egy 4 éves kislányt, az is idegesít, habár szerencsére nagyon apás. Márc. 25-re vagyok kiírva és Szolnokon fogok szülni.Remélem tényleg könnyebb lesz a felépülés, már csak a másik gyerekem miatt is.
2010. márc. 11. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!