Ha az első babámnál kellett oxitocin fájásgyengeség miatt, most is fog kelleni?
Figyelt kérdés
Nagyon nem volt kellemes az ágyhoz "kötözve" vajúdni, és szülni.
39+4 km.
2009. jún. 11. 15:08
1/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy most is kell majd. A fájások erőssége és a tágulás a felszabaduló hormonoktól múlik, ami a méhlepény hatására szabadul fel. az egyik ismerősöm is kapott először oxitocint, a következő babát teljesen simán, minden rásegítés nélkül szülte meg.
2/5 anonim válasza:
Szia!Én is az első babámat fájásgyengeség miatt oxitocinnal szültem,a másodiknál már semmilyen plussz beavatkozás nem kellett és mászkálhattam!Könnyű szülést kívánok!:)
3/5 anonim válasza:
Osztom a véleményt.
Amit nem értek bár laikus vagyok,hogy oxitocin infúzióval miért nem lehet felkelni.Az infúzió vagy rosszul tudom szóval ha fogja a párod vagy valaki akkor baj nem lehet,csak figyelni kell rá,hogy nehogy levegő kerüljön belé,de azt meg a nővéreknek kötelező ellenőrizni.Szóval elvileg mozoghatnál vele,vagy csak én vagyok túl naív,hogy ezt így képzelem el...
4/5 anonim válasza:
én sétáltam az oxytocin-infúzióval, a férjem tartotta:))) mert gurigás állvány azért nem volt...
5/5 anonim válasza:
Én is oxitocinnal szültem az elsőt. Nekem is feküdnöm kellett, azért mert közben az NST rajta volt a hasamon. Na azt a 3/4 órát nem kívánom senkinek.
Onnan mindjárt mehettem a szülőágyra.
Remélem a másodiknál nem kell ezt a módszert alkalmazni majd.
9 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!