Lehet érzékeny a 4 és fél évvel ezelőtti császármetszés hegem ennyi idő után?
Figyelt kérdés
Eddig soha nem volt rá panaszom, most pár hónapja volt egyszer, hogy érzékenynek éreztem ott a bőröm,de egy nap alatt elmúlt, meg most. Lehet, a frontra? Körbetapogattam, nyomkodtam, semmit nem érzek és nem is fáj, csak olyan bőrérzékenység szerűt érzek...Másnak is volt hasonló érzése ennyi idő után?2015. aug. 17. 15:55
1/4 anonim válasza:
Mig nem estemmteherbe nem fajt. Egy hét es szulok. Majd szétszakad. Eddig panaszom se volt. 3eves heg.
2/4 A kérdező kommentje:
És ezért az orvos javasolt neked újra császárt, mármint a hegfájdalom miatt?
2015. aug. 17. 17:23
3/4 anonim válasza:
Azt nem írtad, hogy terhes vagy ismét?
Nekem 8 éve volt császárom, illetve most februárban, és 8 éve mindig érzékeny a heg és környéke, ha időváltozás van. Ez szerintem normális minden műtéti heg esetében.
Ha viszont terhes vagy, akkor meg pláne lehet érzékeny, hiszen feszül. Nekem nem is kívül, hanem a belső heg fájt, mikor terhes voltam másodjára.
4/4 anonim válasza:
Most meg nem tudni mi lesz. Csaszar vagy sima de a korelozmenyem miatt lehet hegfajdalom. De nem indokolja a csaszart. 1es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!