Császármetszés után kinek voltak szövődmények?
nem tudom hogy mennyire ilyesmire gondoltál, nekem seblázam volt, vagy tejláz, azóta sem tudják megmondani, minden esetre 10 napot voltam bent, és még utána is csak azért engedtek haza, mert látták, hogy a korházi körülmények nem alkalmasak arra, hogy meggyógyuljak, nem tudtam pihenni az újszülöttek és kismamák között, ezért hazaküldtek a torony magas crp ellenére.
az a pár nap meggyötört, lelkileg, esténként sírva beszéltem a férjemmel, mivel ő meg kivette az apa szabiját, úgy hogy az első két hétben nem is látta az újszülött gyermekét. Ettől én ráadásul úgy éreztem, megfosztom őt az első napoktól, hetektől. Majdnem a tejem is rá ment a dologra...de ő tartotta bennem a lelket, erőltette a szoptatást, és végül is sikerült vissza hozni a tejem, úgyhogy kb. a 6. 8. hét környékére össze tudtam magam szedni.
két császárom volt. gyorsan felépültem mindegyikből.
elsőnél, begyulladt a seben (fertőzés), egy részét újra nyitották és ki tisztitották. a sebbel magával sokat küzdöttem, mert sehogy sem akart begyogyulni rendesen. majd később kiderült hogy hashártya összenövésem van.
a másodiknál egyenlőre csak fáj a sebem, és fáj a fejem is. de majd elmúlik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!