4. császármetszés?
Nekem 4 volt, viszonylag hamar egymásután, 2006, 2007, 2011, 2013.
Az első volt a legrosszabb, a többi után gyorsan regenerálódtam. Sorban 44., 42., 39., 37.héten voltak a műtétek. Többet nem enged a doki, mert a méhem túlságosan vékony lett a műtétektől, azt mondta, üvegszerűen átlátszó lett, így több babát nem bírna el. El is kötöttek pont emiatt.
De amúgy mindegyik problémamentes volt, csak a gyerekek súlya miatt császároztak, mert már az első is 4850gr volt.
Nekem úgy volt 4 császárom, hogy abból csak 3 volt szülés.
Első a 42. hétre, aránylag gyorsan gyógyultam.
Ezután volt egy vetélésem, amikor is kiylukadt a méhem, és fel kellett nyitni a császármetszés vonalában, hogy összevarrják a méhemet az előző vágásra keresztben. A zárón itt is császármetszés szerepel.
Ezután született még 2 gyerkőc. Mindegyiknél sokszor kellett mennem vizsgálatokra. A 3. műtét a 38. héten volt programozottan. Itt gyógyultam a leggyorsabban, ez viselt meg a legkevésbé. A legkisebb gyerkőccel a terhesség egy rémálom volt, amely a 33. héten ért véget. A 37. hétre lettem kiírva császárra, de levált a méhlepény így sürgősséggel ki kellett venni. A felépülésem nagyon hosszú volt, sokáig olyan fájdalmaim voltak, hogy azt hittem nem élem túl. Volt, hogy fel sem bírtam kelni az ágyból.
Én megéreztem, hogy túl közel voltak egymáshoz, és az orvosom szerint is lehet, hogy ezért volt sok problémám, hogy nem regenerálódott rendesen a szervezetem. 2008, 2010, 2011 és 2013.
Kislányomnál voltak és vannak kisebb-nagyobb problémák, de ezek szerencsére kezelhetőek, így azt mondom, hogy igen, rendben van. 21 hónapos tündérszép, okos, akaratos kis örökmozgó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!