Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 4. császármetszés?

4. császármetszés?

Figyelt kérdés
Olyan anyukákat keresek,akiknek volt már 4. vagy 5. császármetszésük, a tapasztalatukra lennék kíváncsi.Mennyivel gyógyultatok lassabban,volt e szövődmény,illetve mennyivel hamarabb programozta be a doki a műtétet a kockázatok elkerülése érdekében?!

2015. jún. 26. 11:27
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszi az infót! :)
2015. jún. 28. 10:47
 12/14 anonim ***** válasza:
44. hét?? Nem csoda, hogy akkora baba lett. Nálunk a kórházban nem várnak eddig, 40 hét + 3 naposan már fektetett volna be az orvosom és max. 41 hetesen indította volna, de 40 hét + 2 naposan magától ki akart jönni. :) Sajna végül császár lett, de nagyon hamar felépültem, azonban a dokim azt javasolta, hogy legalább 2 év korkülönbség legyen, ha szeretnénk következőt.
2015. jún. 28. 11:39
 13/14 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne, 44. hét hogy lehetséges? Ilyenről még soha nem hallottam.
2015. júl. 13. 20:30
 14/14 anonim ***** válasza:

1. Válaszoló vagyok. Csak most tèrtem vissza a kèrdèshez, de elmondom, hogy volt.

A fogadott dokim egy nem törődöm link alak volt. Amikor mentem hozzá, nem ultrahangozott meg, csak mindig az utolsó menzesz alapján nèzte a terhessèget, ami mèg az első hónapban meg volt. Majd valamièrt helyettesítettèk a 12 hetes uh-on, akkor derült ki, hogy 16 hetes. De a dokim ezt nem fogadta el.

Majd az ő szerinte 40. Hèten befektetett, mert fulladtam, nem kaptam levegőt, a kicsi alig mozgott, a szívhangja sem volt tökèletes. Akkor a főorvos úgy döntött azonnal kiveszik. Pár órán múlt az èlete.

Amikor megtudta a dolgot, hogy nem fogadta el az uh eredmènyt, mèg figyelmeztetèst is kapott, azóta kirúgták. De a születèsi papírokra a főorvos a 44 hetet írta, vagyis a baba tènyleges korát.

Szóval nem maguktól/magamtól vártunk ennyit, hanen tulajdonkèppen egy műhiba miatt.

2015. júl. 14. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!