4. császármetszés?
1. Válaszoló vagyok. Csak most tèrtem vissza a kèrdèshez, de elmondom, hogy volt.
A fogadott dokim egy nem törődöm link alak volt. Amikor mentem hozzá, nem ultrahangozott meg, csak mindig az utolsó menzesz alapján nèzte a terhessèget, ami mèg az első hónapban meg volt. Majd valamièrt helyettesítettèk a 12 hetes uh-on, akkor derült ki, hogy 16 hetes. De a dokim ezt nem fogadta el.
Majd az ő szerinte 40. Hèten befektetett, mert fulladtam, nem kaptam levegőt, a kicsi alig mozgott, a szívhangja sem volt tökèletes. Akkor a főorvos úgy döntött azonnal kiveszik. Pár órán múlt az èlete.
Amikor megtudta a dolgot, hogy nem fogadta el az uh eredmènyt, mèg figyelmeztetèst is kapott, azóta kirúgták. De a születèsi papírokra a főorvos a 44 hetet írta, vagyis a baba tènyleges korát.
Szóval nem maguktól/magamtól vártunk ennyit, hanen tulajdonkèppen egy műhiba miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!