Akik magánkórházban szülnek: mi történik, ha olyan probléma alakul ki a terhesség alatt, aminél az állami kórházakban "befektetni" szoktak?
Még annyit hozzátennék,hogy minden kórházzal/orvossal létezik nyilván negatív tapasztalat is,nem lehet mindenkinek tökéletes ugyanaz a hely és orvos.
Érdmes személyesen körülnézni,informálódni,magánhelyeken nagyon szívesen körbevezetnek,tájékoztatnak,rá lehet mindenre kérdezni,hogy mit kapsz a pénzedért.
Magas cukrom volt,mellé más betegségem is..
Oszt.főorvos nőgyógyászom javasolta Papp Professzort a Kútvölgyi(Maternity) Klinikán,hogy ő az egyik legnagyobb szaktekintély az országban,nála leszek a legjobb kezekben.
Igaza volt,nagyon sok pénz volt,de nagyon-nagyon profik,felkészültek,sosem éreztem egy percig is,hogy rossz kezekben lennék.Megjártam már pár osztályt,úgyhogy tudom sok kórház örülne olyan felszereltségnek és műtőnek,mint,ami ott van.
Szerettel ajánlom én is mindenkinek Őket.
Amit írtam az előbb, továbbra is tartom. Akinek valamiért magasabb a rizikója (pl terhességi cukorbetegség, ahol lehet magzati szövődmény) jobban teszi, ha olyan helyre megy, ahol van újszülött intenzív. Ez nem csak az én véleményem, hanem annak idején az orvosaimnak is ez volt. (holott az egyik magánklinikán vezetett szüléseket, tehát érdeke ellen beszélt).
Továbbá a terhességi diabates csapatmunkát igényel, ami nem minden magánkórházban biztosított. Ott, ahol én szültem, ez nem volt. Gondja lett a gyerekemnek, melynek ma is isszuk a levét. Soha többet nem szülnék magánkórházban. Lehet lepontozni, nem érdekel!
Friss élmény: A Maternityben másik kórházba utalnak be, ha ilyen van, ott fekszel és hozzájuk mégy szülni. Kicsit véreztem pár hete, és a doki mondta, ha nem múlik el, akkor egy hét kórház államiban (elmúlt).
Az más, hogy ott nem stresszelik túl a dolgokat, kicsit nyugatiasabb a szemlélet, de azért mindig segítenek.:) Ha pl. csak fekvésről van szó, akkor azt otthon is lehet úgy, hogy a férjem behozza az üdítőket, nemcsak egy rideg kórházban. Az én ottani dokim legalábbis így vélekedik a kérdésről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!