Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tényleg ennyire kell hordani...

Tényleg ennyire kell hordani a pénzt az orvosnak?

Figyelt kérdés

Nemrég tudtam meg, hogy terhes vagyok, most visszarendelt a doki. Ok, magánrendelés, kifizettem egy öt számjegyű összeget a vizsgálatért. Ahogy elnézem ide minden hónapban kell járni, tehát durván egy százezreshez konvergáló összeg lesz csak a vizsgálatok ára a terhesség alatt. Erre jön még a lazán hat számjegyű "hálapénz".

Ennyit tényleg ki kell fizetni?

Megéri ez egyáltalán? Én igazából ezek után a hálapénz adásnak nem látom semmi értelmét. Lehet úgy szülni, hogy hozzájárok magánrendelésre, de nem nála szülök és egyik dokinál se hagyok ott egy vasat sem?

Ezt a dokinak is a szemébe kell mondani?

2015. aug. 13. 21:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha magánba jársz,és felfogadod,akkor igen,KELL!Az én dokimnál 14000 ft egy vizit(magánba persze)és 70000 ft-ot kér a szülesztésért(sima+császár is).Azt Neked kell tudnod/eldöntened,hogy megéri-e?Nekem megérte.Azon kívül nem mentem havonta,csak kb. 6 hetente,mivel minden oké volt.3 gyerekes
2015. aug. 14. 14:57
 12/12 anonim ***** válasza:

Több lehetőséged van. Amit írsz, hogy magánrendelésre jársz, majd ügyeletesnél szülsz, teljesen járható út. A mi környékünkön (Veszprém) sokan így csinálják. Olyan is van, aki 100%-osan elégedett az SZTK-ban térítés nélkül elvégzett vizsgálatokkal is. Nekem mindenki azt ecsetelte, hogy ha már oda kerül egy kismama, hogy jön a baba, akkor a kórházban mindent megtesznek majd a babáért és a mamáért is 😊 Szóval ha úgy érzed, ne fogadj orvost. Mivel nekem végig problémás a terhességem, és első baba, ezért én mindenért fizetek, de még ez sem lenne törvényszerű, csak így érzem magunkat biztonságban. (SZTK-s itteni orvos majdnem eltett láb alól korábban). Azt, hogy megéri-e fogadni és fizetni, kb 5 hét múlva tudom megmondani 😊

Boldog babavárást! 😊

Üdv: 35 hetes km

2015. aug. 16. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!