Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ilyenkor kell fizetni az...

Ilyenkor kell fizetni az orvosnak (kényes kérdés)?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Az én kisbabám halva született a 35. héten :(, megált a kicsi szíve, nem találtak az okát. A férjemmel nem tudjuk eldonteni, hogy ilyenkor szokas e fizetni halapenzt (fogadott orvos). A férjem nem szeretne fizetni, mert miert is fizetnenk egy halott babaert. :( En adnék mert vegulis miattam volt bent plussz egy muszakot szuleskor es rendes is volt es tamogatott is már amennyire lehet ebben a helyzetben. Nemsokára eljon a hathetes kontroll ideje es addigra kellene eldonteni. Legközelebb is nala fogok szülni ha ez számít valamit.
2015. aug. 5. 21:34
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
84%
Ha rendes volt, támogató és azt adta, amit ilyen helyzetben elvárok, akkor adnék valamennyit.
2015. aug. 5. 21:38
 2/22 anonim ***** válasza:
89%

Ohh, jaj de sajnálom! :(

Én sem tudom...szerintem adnék pénzt. De, ha az orvos ez esetben elfogadja, nem szülném nála a következőt.

2015. aug. 5. 21:39
 3/22 anonim ***** válasza:
87%
A kérdés az, hogy az orvos hibájábol született-e a halva a pici. Ha igen, akkor nem kell adni. Ha nem, akkor illlene, hiszen ez egy szolgáltatás amit igénybevettetek, attól függetlenül, hogy meghalt a baba . Részvétem :(
 4/22 anonim ***** válasza:
87%
Ja most látom hogy ne az orvos hibája volt. Én adnék.
 5/22 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon sajnálom. Ha nem az orvos mulasztott, tehát nem ő a hibás a történtekért és a körülményekhez képest odatette magát akkor adnék valamennyit (magam miatt), de lehet nem is fogadja el.
2015. aug. 5. 21:41
 6/22 A kérdező kommentje:
Nem az orvos hibája volt, egyik napról a másikra megallt a szive, előtte minden rendben volt. Nem tudni az okot mi történt, a boncolason se talaltak semmi elvaltozast. Epp mentem volna a ctg-re ahol mar nem talaltak a picurkam szivhangjat... :(
2015. aug. 5. 21:49
 7/22 anonim ***** válasza:
87%

Én is adnék, hiszen azt csinálta, amiért akartál is adni.

Sajnos szomorú vége lett, sajnálom. Lehet kevesebbet adnék, de akkor is megköszönném a segítségét és egyben számítanék rá a következőnél is.

2015. aug. 5. 21:50
 8/22 anonim ***** válasza:
85%

nagyon sajnálom :(

az orvos azért kér pénzt, mert bármikor a rendelkezésedre áll, műszakon is kimegy és levezeti a szülést. erre fogadod fel, ezért kéri a jussát. sajnos nem az egészséges gyerek kivétele a felfogadás tárgya :(

tényleg nagyon vacak helyzet és teljesen megértem a férjedet is, de maga az tény, hogy a doki azt a munkát elvégezte amire felkérted :(

2015. aug. 5. 21:51
 9/22 anonim ***** válasza:
83%
Igen adnék, hiszen elvégezte a dolgát, feladatát. Nagyon nagyon sajnálom :(
2015. aug. 5. 21:59
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Részvétem! :(

Adnék pénzt.

De ha most a doki helyébe képzelem magam, akkor nem fogadnám el a pénzt. De ez más kérdés. Mezei egér vagyok és nem magyar orvos...

Férjedet is megértem. Dühös. Teljesen normális reakció.

A dokid ott volt akkor az nst vizsgálatkor, vagy külön bejött miattatok? Mert ha csak miattatok jött be, akkor szerintem is "jár" neki.

2015. aug. 5. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!