Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ilyenkor kell fizetni az...

Ilyenkor kell fizetni az orvosnak (kényes kérdés)?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Az én kisbabám halva született a 35. héten :(, megált a kicsi szíve, nem találtak az okát. A férjemmel nem tudjuk eldonteni, hogy ilyenkor szokas e fizetni halapenzt (fogadott orvos). A férjem nem szeretne fizetni, mert miert is fizetnenk egy halott babaert. :( En adnék mert vegulis miattam volt bent plussz egy muszakot szuleskor es rendes is volt es tamogatott is már amennyire lehet ebben a helyzetben. Nemsokára eljon a hathetes kontroll ideje es addigra kellene eldonteni. Legközelebb is nala fogok szülni ha ez számít valamit.
2015. aug. 5. 21:34
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Végül is nem tudtam rávenni a férjem, hogy adjunk legalább hogy megtudjuk, hogy elfogadta volna e. A doki kedves volt, nem latszott rajta, hogy várta volna.
2015. aug. 17. 20:43
 22/22 anonim ***** válasza:
Maximálisan egyet értek a férjeddel.
2015. aug. 18. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!