Mennyit adjak a szülésorvosomnak? János Kórház, Dr. Balogh Imre főorvos.
Figyelt kérdés
A terhesség alatt végig hozzá jártam a magánrendelőjébe, havi 10.000 Ft-ot hagytam ott. Mennyit illik adni a szüléskor? Annyi most a költségünk, hogy nagyon nem szereztnék túlzásokba esni - és nem is tudok.2010. márc. 8. 12:15
11/15 anonim válasza:
12:26-os vagyok
2008 júniusában,tehát nem most, de a kórházról csak jót tudok mondani, nagyon elégedettek voltunk mindennek és mindenkivel.
12/15 anonim válasza:
Szia!
Én most januárban szültem ott.Fogadott orvosom volt(nem Balogh),és 6 órát volt bent velünk,plasztikázott már egyből,és minden nap jött megnézni.Kb. 3szor voltam a magánrendelésén(6000,-),mert a végén már a kórházban vizsgált.40000,- adtunk,mikor mentünk el a kórházból.A hetes kontrollon is jó fej volt(rádásul szintén a kórházban ejetettük meg-tehát fizetni nem kellett!)
13/15 anonim válasza:
Amúgy a szülőszobák nagyon jók,a nővérekkel nem volt semmi bajom-ahogy a kórtermekkel semi(bár én szerncsére kétágyasba kerültem).Egyedül a fürdés volt gázos.... :S
14/15 anonim válasza:
Arra nem gondoltál(JÓBÓL KÉRDEZEM),hogy megkérdezd tőle?Az én dokim a magánrendelésén 14000 ft-ot kér,és mivel tudom,hogy ennek a 10x-e a szülés,gondoltam megkérdezem(mert ennyit biztos,hogy nem fogok fizetni,pedig nem lenne gond).Én kerek perec megkérdeztem,hogy mennyiért vállalja a szülést(Bp.Szt.István khz).Azt mondta,hogy 70000 ft,a sima és a császár is.
15/15 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem, azt mondta, amit gondolok.... Hát én azt gondolom, hogy eleget fizettem a 9 hónap alatt, de persze nyilván adunk valamit. Az összeg nem tisztult le még.
Köszönöm a válaszokat!
2010. márc. 11. 10:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!