Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyit adjak a szülésorvosomn...

Mennyit adjak a szülésorvosomnak? János Kórház, Dr. Balogh Imre főorvos.

Figyelt kérdés
A terhesség alatt végig hozzá jártam a magánrendelőjébe, havi 10.000 Ft-ot hagytam ott. Mennyit illik adni a szüléskor? Annyi most a költségünk, hogy nagyon nem szereztnék túlzásokba esni - és nem is tudok.
2010. márc. 8. 12:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
az én dokim megmondta. 60 e ....
2010. márc. 8. 12:17
 2/15 anonim ***** válasza:
Mi nem adtunk senkinek pénzt. Ez a dolguk. Bár szerencsére nem volt nálunk komplikáció, ha lett volna mi is adunk szerintem max 20000ft-ot.
2010. márc. 8. 12:19
 3/15 anonim ***** válasza:
81%

Attól függ, hogy fogadott orvosod-e, tehát ha indul a szülés, akkor szólhatsz-e neki és ott lesz-e a szülésednél végig. Mert ha ő lesz ott végig, akkor is ha 20 óra, akkor illik adni, azt szokták mondani, hogy a rendelési díj 10x-ét, de sok orvos meg is mondja, az enyém mondta, hogy 100 e Ft, de ott is volt tényleg végig hajnali 2től este 7ig és utána is naponta megnézett.

ha nem fogadott, akkor viszont az ügyeletesnél fogsz szülni, neki nem kell adni.

2010. márc. 8. 12:29
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem mond semmit, 20-25.000 bőven elég szerintem.

Nem kell túlzásokba esni.

2010. márc. 8. 12:30
 5/15 A kérdező kommentje:
Fogadott orvos, tehát behívhatom, ha épp nem lesz bent. A 100e Ft iszonyú sok nekem most. :( Nem mondom, hogy a pici nem ér meg mindent, de.... Nagyon félek, hogy ha esetleg keveset adok és valami történik másnap, harmadnap, akkor nem kapok olyan ellátást, mint szeretnék.
2010. márc. 8. 12:37
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Erre az a megoldás, h akkor adod a pénzt, amikor megvizsgál és kitölti a hazaengedő papírokat :)

én ekkor adtam :)

és ha nem mond semmit, akkor meg adj amennyit gondolsz. a havi 10 e is elég sok, ehhez 40-50 e elég is.

2010. márc. 8. 12:40
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én a varratszedésnél adtam, ami hazaengedés utáni 2. héten volt, tehát nem a kórházban.
2010. márc. 8. 13:21
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is aJánosban szültem tavaly, igaz nem nála. fogadott orvosom volt, hozzá jártam a magánrendelőjébe. Mi az orvosnak 30 000 -et, a szülésznőnek (ő nem volt fogadott) 10 000-et adtunk. Szerintem a terhesgondozás alatt kapott elég pénzt. egyébként mi megkérdeztük tőle, hogy mennyiért vállal, azt mondta, hogy ránk bízza, nem lát bele az anyagi helyzetünkbe és nem szeretne adósságokba kényszeríteni minket. A varrás után adta oda a férjem a pénzt borítékba. A doki minden nap bejött meglátogatni engem, megkérdezte minden rendben van-e, plusz a vizitkor is mindig jött. Annyit adjatok neki, amennyi belefér a keretbe. Ezt hálapénznek hívják!
2010. márc. 8. 14:42
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

szia! Én is a Jánosban szültem,csak másnál.

50 ezret adtunk a dokinak, 8 ezer volt egy magánrendelés. Mielőtt mentünk haza, megkerestük.

2010. márc. 10. 12:26
 10/15 A kérdező kommentje:
Szia! És mikor szültél? Mostanában? Gratulálok! :)
2010. márc. 10. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!