Igaz hogy császározasnal szebb lesz a baba feje? Hallottam olyat hogy termeszetes szulesnel csucsos lesz a kicsi feje.
Kérdező, ne izgasd magad az idióták miatt. Nyugodtan kérdezz, arra való ez az oldal! Anonim, nem tudjuk, ki vagy.
Szomorú, hogy félsz kérdezni...ne hagyd magad, a többség normális általában. :)
Saját tapasztalat az hogy fáj. Az első babám császár volt de előtte 12orat vajudtam ami nem kellemes es hidd el nem őrültem hogy igy lett miutan 12 oran át szenvedtem erte de ez volt az egyetlen járható biztonsagos ut. A csaszar maga nem faj még annyira a vágás sem vészes. Fáj azt nem mondom de elviselhető. Nekem akkor fajt kegyetlen mikor elmúlt az érzéstelenítő a pihenőbe es mondta a nővér ez sajnos ilyen hisz összehúzódik a méh ami eddig egy 3kgos gyereket cipelt.
2 hét elvileg es jon a kisteso. Elvileg császárt javasolnak. Csak azert egyeznék bele mert már az elmult 4hétbe piszkosul fajt a hegem félek hogy szétszakad. Ez a legnagyobb felelmem. Az orvos meg nem kockaztatna főleg hogy nem tagultam legutóbb es fel hogy megismétlődik ami 50-50%.Inkabb termeszetes egy csaszzaros heggel nem könnyű egy masodik baba sokkal több hasfali panaszom van. Pedig 3eves a hegem. Kerdezz engem is nyugodtan. Hisz en is mostanaban szülök. A kötekedőkkel ne foglalkozz.
Én a komoly szemproblémáim miatt szerettem volna a császáros szülést választani, de végül természetes szülés lett belőle (szemorvos nem adta a császárra áldását). Féltem, izgultam, de végül kemény 3 óra alatt hüvelyi úton szültem a babámat. Nem mondom, hogy nem fájt, de őszintén szólva sokkal nagyobb fájdalomra készültem. És ahogy megszületett a baba, minden fájdalom meg is szűnt azonnal. A császárral szült szobatársaim és még pár osztályos anyuka nagyon sokat szenvedett a kibírhatatlan fejfájástól, ami a császárosoknál jellemző, illetve nagyon nehezen mozogtak és többük még egy ideig katétert kaptak.
Az én babám feje speciel nem volt csúcsos, ahogy néztem, a többi baba is nagyon kis formás fejű volt, de egyébként ha még egyes babáknak csúcsos is lesz, napokon-heteken belül rendeződnek a kis koponyacsontok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!