Igaz hogy császározasnal szebb lesz a baba feje? Hallottam olyat hogy termeszetes szulesnel csucsos lesz a kicsi feje.
Figyelt kérdés
2015. aug. 7. 15:08
11/47 A kérdező kommentje:
kezdek megjobban felni. mar sokszor olyan vagyok mint aki depis. olyan hulyesegekre is gondolok hogy bar ne lettem volna terhes de az a baj hogy mar 35 hetes vagyok. innen nincs visszaut.
2015. aug. 7. 15:27
12/47 anonim válasza:
Akkor mit akarsz valasztani? Szerintem ezt mar meg kellett volna beszelni korabban. Egyebkent nyugi, tulesel rajta, aztan ott lesz a gyonyoru eredmeny a kezedben. :) Erre gondolj, ne a szulesre.
13/47 anonim válasza:
Nekem mindkettő császárral született, szép volt a fejük, nem nyomódott össze ugyebár. A koponyacsontok összecsúsznak, hogy ki tudjon bújni, de az nem marad ám úgy, vissza is tud csúszni néhány nap alatt. Mindegyiknek szép volt a feje az újszülött osztályon, nem ez számít. Nem láttam még olyat, akinek úgy maradt.
14/47 anonim válasza:
Mitől félsz? Fájni fog, akármelyiket is választod. Csak a császár után két hétig nem bírtam normálisan mozogni, a hasizmom azóta sem tudtam összehozni, gyógytornára is jártam, de még mindig szét van nyílva. Őszintén? Fáj a szülés, de ha választhatnék, hüvelyi úton szülnék. Ha gond van, úgy is műtenek, de ha nincs, akkor simán meg lesz az a gyerek, úgy, ahogy a természet kitalálta, és ahogy a legjobb esélyed van a regenerációra.
15/47 anonim válasza:
Hidd el a császár sem könnyebb. Lesz egy bazi nagy vágásod, összevarnak százmillió öltéssel és ha vastag a hasfalad akkor még egy dréncsövet is kapsz. Egy komoly hasi műtét. Én bírom a fájdalmat, de első nap azt hittem meghalok. A spontán szült anyukák rohangáltak össze-vissza pár órával szülés után (még az is aki repedt csúnyán) mi császárosok pedig küzdöttünk, hogy egyáltalán felüljünk. Röhögni nem mertem pl. mert azt hittem belepusztulok. Ne parázz, nagyon sok nő szült már és kibírta :)
16/47 A kérdező kommentje:
epp most nezzuk a valaszokat a parommal es megprobaljuk a termeszetest. elso honapokban azt mondtak a doktorok hogy kislany. es az utanna meg azt hogy fiu. meg nm tudom hogy mi lesz. de remelem fiam lesz. es mekkora a fajdalom termeszetesnel?
2015. aug. 7. 15:37
17/47 anonim válasza:
Mekkora a fájdalom? Ott és akkor elég komoly. De ahogy megszületett vége van! Néhány óra az életedből. Nem napok, nem hetek. Ennyit megér, hidd el.
18/47 anonim válasza:
Igen, mert tegnap még 82%-os voltam.
19/47 anonim válasza:
Próbáld meg természetesen, aztán ha valami van, úgyis megcsászároznak. Ne izgulj ezen, lesz ahogy lennie kell. Mindent nem irányíthatsz.
20/47 A kérdező kommentje:
képzeld dràga hogy nincs ferjem. nm is volt csak a baba szuletese utan a baba apja lesz a ferjem
2015. aug. 7. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!