Akik már túl vannak az első gyereken! Ti is "irigylitek" azokat a kismamákat, akiknek még a terhesség java és a szülés élménye hátravan?
Én egyáltalán nem irigylem az első babásokat. Én a másodikat várom, és most sokkal jobban érzem magam. Az elsőnél olyan bizonytalan voltam, mit lehet mit nem, jaj mit fog mondani a doki, jaj mi lesz a szülésnél..... Most nyugodt vagyok, tudom mi vár rám. Így nekem könnyebb, pl a szülésnél már nem fogom elrontani a levegővételt, mint a múltkor. Most már tudom, mi a tünet mi nem.
Ezerszer jobban érzem magam most, a második terhességemnél.
Igen, valahol irigylem őket. Sok olyan nő van a baráti körünkben, akik most akarnak babát és 3 terhes barátnőnk is van. Úgy drukkolok nekik, hogy minden rendben legyen. Nem tudom, mióta én az voltam mindenkinek azt kívánom, hogy terhes legyen, mert nekem annyira jó volt. Na és ez a kis csoda, aki éppen itt szuszog az ágyon, hátttt hihetetlen! :)
19 hetes és 3 napos baba anyucija:)
Sziasztok!
Én 6 és fél éve szültem az elsőt,most jelenleg a 39.hétben vagyok a másodikkal.Én kifejezetten örülök hogy így alakult(így is terveztük):a nagyobbra max. odafigyelés- törődés jutott,én szépen visszafogytam,újra nőnek éreztem magam,utaztunk,wellnesseztünk,buliztunk a barátainkkal,tehát most úgy vállaltuk a második babit hogy remegek a babaillatért,és semmi ürességet nem érzek,mert teljesen feltöltődve kezdem elölről az egészet!Türelmes kiegyensúlyozott anyuka=tündéri gyermek!!!Viszont szülés után meg sem fordult a fejemben hogy jöhet rögtön a második,habár a kismamák látványától mindig nosztalgikus szép emlékek törtek rám!Én imádom hogy így sikerült ahogy elterveztük...!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!