Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik már túl vannak az első...

Akik már túl vannak az első gyereken! Ti is "irigylitek" azokat a kismamákat, akiknek még a terhesség java és a szülés élménye hátravan?

Figyelt kérdés
Biztos a 2. is szép élmény, de az elsőnél ott az ismeretlen izgalom... :) Nekem rossz, hogy már ezt is átéltem, és soha többé nem jön vissza... Persze anyukának lenni is csodálatos, de mégis vhol sajnálom...
2010. márc. 6. 21:30
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
58%

Igen, én is pont így vagyok vele, mint te! örülök, hoyg nem vagyok ezzel egyedül, mert kicsit szégyelltem magam ezek miatt a gondolatok miatt.

8hónapos kislány anyukája

2010. márc. 6. 21:33
 2/21 anonim ***** válasza:
67%

Szó szerint ugyanazt akartam írni, mint az első válaszoló, a különbség csak annyi, hogy 7 és fél hónapos fiam van:)

A baráti körünkben rengeteg baba jön, és mondtam is nekik, hogy bármennyire imádom a fiamat, és boldogság vele minden napom, annyira jó volt várni is:)

ҝ

2010. márc. 6. 21:36
 3/21 A kérdező kommentje:
:) Nekem 16 hós... és imádom! De mikor 2 órás volt, már így éreztem... :)
2010. márc. 6. 21:39
 4/21 anonim ***** válasza:
88%
Én meg pont az ellenkezője vagyok. Egyáltalán nem volt szép élményem a szülés, a babavárás az viszont igen.!!
2010. márc. 6. 21:39
 5/21 anonim ***** válasza:
72%

hú, én nem kezdeném előlről...progis császár volt altatásban, tehát odáig oké, de előtte az a 9 hónap...hát azt kihagytam volna...nem híztam magamra csak 1,5 kilót, mégis tehetetlen, partravetett bálnának éreztem magam a végén. az elején meg kihánytam a vizet is...szóval soha többé!

4 éves a lányom

2010. márc. 6. 21:42
 6/21 anonim ***** válasza:
91%
Nekem valahol megadatott hogy átélhetem újra az újdonság élményét azt hiszem. A lányom 16 hós nekem is és 13 hetes leszek holnap, ikreket várok. Hát se ilyen terhességem, se ikerszülésem nem volt. Szóval új lesz kettőt megszülni is, és ha császározni kell az is (a lányomat simán szültem). És annyira jó kismamának lenni!
2010. márc. 6. 21:45
 7/21 anonim ***** válasza:
88%

Én már a másodikon is "túl vagyok", és két teljesen különböző szülés élményem volt. A második teljesen más volt sok szempontból. Szülni "szeretek", a terhességeket "kihagynám", az nagyon nehéz volt, főleg másodjára. Pedig még szeretnénk harmadikat is, csak most pont ezért kell várni pár évet, hogy fizikailag megerősödjek, és ki bírjam hordani...

És ne aggódj, lesz a következővel is "ismeretlen izgalom". :o)

2010. márc. 6. 21:47
 8/21 anonim ***** válasza:
96%
Jajj.. :)) Én sem irigylem, akik még előtte állnak. A lányom már másfél éves, túl vagyunk már jópár fogkibújáson, ordítós éjszakán, álmatlan éjszakákon, és a szülés sem a kedvenc élményeim közé tartozott... úgyhogy speciel én meg épp örülök, ha meglátok egy kismamát, hogy de jó, hogy én már túl vagyok ezen :)))
2010. márc. 6. 22:37
 9/21 anonim ***** válasza:
76%

Én irigylem a kismamikat:)

Már 2 gyermekem van és több nem lesz:( Ha eszembe jutnak a terhességek, szülések, néha sírva fakadok, hogy többé nem élhetem át:(

2010. márc. 6. 23:20
 10/21 anonim ***** válasza:
66%
A fiam most volt február 26-án 1 éves, de én is irigylem a kismamákat bár nekem a terhesség is nagyon nehéz volt 20. hétig hánytam fogytam is utánna az utolsó 2 hétben alig bírtam menni sima szülésnek indult de császár lett,DE ezeket már el is felejtettem! és újra vágyom a terhessége!
2010. márc. 7. 06:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!