Akik már túl vannak az első gyereken! Ti is "irigylitek" azokat a kismamákat, akiknek még a terhesség java és a szülés élménye hátravan?
Igen, én is pont így vagyok vele, mint te! örülök, hoyg nem vagyok ezzel egyedül, mert kicsit szégyelltem magam ezek miatt a gondolatok miatt.
8hónapos kislány anyukája
Szó szerint ugyanazt akartam írni, mint az első válaszoló, a különbség csak annyi, hogy 7 és fél hónapos fiam van:)
A baráti körünkben rengeteg baba jön, és mondtam is nekik, hogy bármennyire imádom a fiamat, és boldogság vele minden napom, annyira jó volt várni is:)
ҝ
hú, én nem kezdeném előlről...progis császár volt altatásban, tehát odáig oké, de előtte az a 9 hónap...hát azt kihagytam volna...nem híztam magamra csak 1,5 kilót, mégis tehetetlen, partravetett bálnának éreztem magam a végén. az elején meg kihánytam a vizet is...szóval soha többé!
4 éves a lányom
Én már a másodikon is "túl vagyok", és két teljesen különböző szülés élményem volt. A második teljesen más volt sok szempontból. Szülni "szeretek", a terhességeket "kihagynám", az nagyon nehéz volt, főleg másodjára. Pedig még szeretnénk harmadikat is, csak most pont ezért kell várni pár évet, hogy fizikailag megerősödjek, és ki bírjam hordani...
És ne aggódj, lesz a következővel is "ismeretlen izgalom". :o)
Én irigylem a kismamikat:)
Már 2 gyermekem van és több nem lesz:( Ha eszembe jutnak a terhességek, szülések, néha sírva fakadok, hogy többé nem élhetem át:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!