Hány kilótól szabadultatok meg a szülésnél?
Én 20-at híztam ebből 7 ment le mikor hazajöttem a kórházbúl és 3 hónapos volt a baba amikor már csak 2-3 kiló volt rajtam. Most ott tartok (nem fogyózok), hogy 5kg-val kevesebb vagyok mit voltam a terhesség előtt.
1 éves anyuka
Én meg irigykedem, hogy minden válaszoló ilyen szépen lefogyott...
15kg plusz, szüléssel 7 kg ment le (3,6 kilós baba) Azóta semmi, sőt egyet már híztam is, mert ha nem eszem elég szénhidrátot azonnal lecsökken a tejmennyiségem. 3 hós lesz a babám, 2. Elsővel gyorsabban lementek a kilók, ugyanennyit híztam, de akkor 3 hó elteltével már csak 2-3 kg pluszom volt, nem 8.
14 kiló plusszal mentem szülni, 3,4 kiló volt a baba.
hazajövetel napján még 7 kiló plusz volt rajtam, egy hónap múlva még 5 (pont tegnap mértem, és remélem hamar leadom ezt is).
Én a fiammal híztam (vizesedtem) 16 kilót. Mire hazajöttünk a kórházból (5 nap múlva) hála a sok idegeskedésnek, no étvágynak nem evésnek mind a 16 lement.
A fiam 3400 gramm volt. El se hittem mikor a mérlegre álltam azt hittem elromlott.:)
Aztán ahogy beállt a szopi visszakúszott 3 kiló és stabilan maradt is 1 éves koráig, akkor végetért a szopi fogyóba kezdtem és ismét a kiinduló súlyommal lettem terhes a lányommal.
Hajszálra ugyanúgy 16 kilót fogytam, mégis mikor hazajöttünk csak 8 kilóval voltam kevesebb (pedig 4400 volt a lány és majd 1 kiló a placenta)...
Aztán 2-3 hét alatt kiment az összes víz és mivel stabilan szoptatok ismét 3 kilóval vagyok több mint a kezdő súlyom.
Próbáltam diétázni,de akkor lecsökken a tejem, így inkább sportolok mindennap.
Egyenlőre nem fogytam egy dekát se, valószínű megint csak a szopi befejezése után fogok (bár most szeretnék tovább szoptatni).
Juj bocsi, hosszú lett.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!