Hány kilótól szabadultatok meg a szülésnél?
Figyelt kérdés
Na és ebből mennyi volt a baba? :-)2010. márc. 6. 16:43
11/46 anonim válasza:
22 kilót híztam. Tízzel voltam kevesebb amikor hazajöttünk. 3100g volt a fiam.
12/46 anonim válasza:
Első babával 25 kilót híztam, nem vizesedtem. 3,7 kg volt a baba és 11 kg ment le a szülés napján. 4 hónapos korára a többi is és még két kiló.
A második babával 15 kilót híztam, 3,1 kg volt a baba, vizesedtem és 8 kg ment le a szüléssel. Ez két hete volt, azóta nem mértem.
13/46 anonim válasza:
+10 kilóval mentem szülni, mikor hazajöttem a kórházból, 6-tal voltam kevesebb,1 héttel a baba születése után már -12 kilónál járok.Csak azt nem tudom, hova fogyok, ennyit nem is szedtem fel...A baba 3500 g volt.
14/46 anonim válasza:
5 kilót híztam a terhesség alatt, 10 kiló minusszal jöttem haza. A baba 4050 g volt.
15/46 anonim válasza:
25kg-t híztam,szüléssel 6 ment le.
16/46 anonim válasza:
46kg-al kezdtem, első 12 hétben lementem 42kg-ra a sok hányástól.
9nappal a kiírt előtt szültem, akkor 10+ volt rajtam,vagyis 52 kg-osan mentem szülni.
A lányom 3950 volt, 45 kg-osan a régi ruháimban mentem haza^^
17/46 anonim válasza:
Szia! 53kg-mal estem teherbe és 68kg-val mentem szülni. Kisfiam 41hétre született. Amikor hazajöttünk 62kg voltam. A kisfiam 3850gr-mal született.
18/46 anonim válasza:
A terhesség alatt 20 kg-ot hiztam. a szülés után kb 2 héttel amikor ráálltam a mérlegre, akkor 9 kg volt minuszban, a lányom 3300 gramm-mal született. megint 2 hétre rá -2 kg. most 6 hetes a lányom, de azóta nem mértem magam. :)
19/46 anonim válasza:
12kilot híztam a terhesség alatt.Szülés után 1héttel lement az összes.A régi ruháimban jártam ujra.De ezután jött a fekete leves amit nem is gondoltam volna.A szoptatás alatt ezt vissza is hiztam.Nem zabáltam,nem ittam cukros dolgokat,naponta többet sétáltunk és tessék.Most 1éves a lányom,szopizik még most veszem észre,hogy ujra kezd a sulyom csökkenni.
20/46 anonim válasza:
12 kg jött fel (200 grammos ch diétával), a baba 3,95 kilós volt. Szülés után az összes lement.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!