Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a véleményetek a SOTE 1....

Mi a véleményetek a SOTE 1. illetve 2. számú szülészetéről?

Figyelt kérdés

Lehetőleg olyanok válaszoljanak akik az elmúlt 1 évben szültek valamelyikbe. Az eddigi vélemények amikkel találkoztam szinte mind negatív volt de évekkel ezelötti. Érdekelne, hogy javult-e a helyzet.

Nagyon szépen köszönöm előre a válaszokat.

Egy 12 hetes kismama

2015. júl. 21. 22:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként a terhesosztályról én is jókat hallottam, szerintem a kezdeti pozitív benyomások segíthettek neked, hogy pozitívabb összképed legyen, mint az enyém :).

Nekem is fogadott orvosom volt, de sem ennek, sem a fogadott szülésznőnek nem láttam későbbi hozadékát a kórházban, azt leszámítva, hogy a doki hozzám is bejött többször, de gondolom 120ezerért ez a minimum.

Érdekes, hogy az egyik kismama, akivel egy szobában voltam, előtte szintén heteket töltött a terhesosztályon, és ő sem élte meg a dolgot olyan tragikusan, mint mi, akik rögtön a kritikán aluli hozzáállásba csöppentünk bele.

És egyébként nekem sem azzal van a problémám, ha egy ápoló kevésbé mosolygós vagy éppen mufurc, pontosan tudom, milyen kevés pénzért milyen sok bőrt nyúznak le róluk.

De az, hogy kifejezetten udvariatlan, sértő módon, és a segítőkészség leghalványabb jele nélkül viseltetnek kiszolgáltatott nőkkel szemben, arra sajnos nem tudok mentséget találni.

2015. júl. 24. 13:55
 12/15 anonim ***** válasza:

Igazad van erre nincs mentségük.Aki ilyen nem is értem mit keres ebben a szakmában, hisz a legfőbb kompetenciája hiányzik: megértés.Már pedig az egészségügyben van rá a legnagyobb szükség.

Mint írtam nekem a gyerekorvos volt a legunszimpatikusabb sok kismamát köztük engem is megijesztett.

Úgy látszik nekem sikerült kifognom éppen egy jobb műszakot.

2015. júl. 24. 21:58
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

A SOTE1-en tuti nem szeretnék szülni.

SOTE2ről van valakinek tapasztalata?

2015. júl. 25. 09:38
 14/15 dmelania válasza:
46%

Szia. Én még nem szültem, de a Sote II-ön fogok szülni szeptemberben. Tudom, hogy olyanokat kérdeztél akik már szültek. De gondoltam írok. Nekem van fogadott orvosom, és most már szülésznőm is. Pont a minap voltam bent a kórházban láttam a szülőszobákat, és a vajúdót is.

Eddig nagyon pozitívat csalódtam, tényleg nagyon szépen felújították. Barátnőm ott dolgozik csecsemős nővérként, és nyilván úgy kértem ki az ő véleményét, hogy ne köntörfalazzon.

Azt mondta régen tényleg eléggé rossz volt a kórház. Le volt épülve. De azt mondja szerinte nagyon sokat javult. Az orvosok jók nagyon, mindet ismeri. A szülésznők között vannak akik picit házsártosabbak, de általánosságban nagyon jók ők is.

Ha gondolod majd írok, ha megszültem. Illetve egy barátnőm pár nap múlva fog szülni, én is várom majd az ő élménybeszámolóját :)

Remélem azért valamit megtudtál ebből. Amúgy lesz fogadott orvosod?

2015. júl. 27. 20:41
 15/15 A kérdező kommentje:

Szia!

Örülnék ha majd megírnád a tapasztalataidat meg ha a barátnőd engedi az övét is :)

Nem lesz fogadott orvosom, azt a pénzt inkább a babára költöm :)

2015. júl. 27. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!