Mi a véleményetek a Sote II. sz Klinika szülészetéről? Csecsemősök segítenek? Szültetek ott mostanában? Vagy vki, aki ott fog szülni év vége felé?
Az egyik rokonom fog szülni 300 ezer ft az ikerszülés. Állítólag lesz szobája, ahol egyedül lehet, de én már hallottam átvert terhes nőről.
Egyik barátnőm azt mondta, hogy a testvére még ott szült és baromi jók az orvosok, ő meg már nem volt elájulva, még az orvosok (ha válsztasz vkit) jók, de a többiek, borzalmasan bunkón is tudnak viselkedni.
Ha érzékenyebb vagy, akkor jobb, ha magánklinikára mész ennyi pénzért.
szuperül leírtad! nekem nem vetted el a kedvem!más kórházakról se mondanak szebbeket és szerintem is 3 napig az ember kibírja ha nem dédelgetik a lelkét...
csak az nem világos ha a gyereket csak üvegen át lehet látni akkor hogy lehet látogatót fogadni?ha egész nap velem van a baba és jön látogató akkor hogy van?akkor be kell adni a gyereket az "üveg mögé"?és csak utána fogadhatom a látogatót?
Második válaszoló vagyok. Úgy képzeld el, hogy középen van egy előtér, ahová a lépcsőről meg a liftből lehet jutni. Az előtér egyik oldalából nyílnak a kórtermek, amelyet egy üvegfal választ el az előtértől. Ha jön hozzád valaki, kitolod az üvegfalhoz a babát, Te pedig kimész a látogatókhoz az előtérbe. És most jön az igazi magyar megoldás: az előtér másik oldalán van a tejkonyha és az a részleg, ahova a babákat be lehet tolni, amíg esetleg Neked más dolgot kell intézni. Mivel reggeltől estig vannak látogatók, az előtér általában tele van, így ha ki szeretnéd hozni a babádat, csak az előtéren keresztül tudod megtenni. Én kicsit furcsálltam, hogy az Apuka nem adhat egy puszit se a babának, viszont az nem baj, ha idegen emberek között tologatom a kocsit. Örülök, hogy nem vettem el a kedved! Boldog babavárást és
könnyű szülést kívánok!
Szülésznőt tudok ajánlani, ha esetleg érdekes ...
Dr. Paragi Péter nagyon jó szakember.
De Újvárit nem ajánlom, csak a pénz érdekli. Én le is cseréltem Őt a 22.héten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!