Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vannak itt olyan anyukák,...

Vannak itt olyan anyukák, akiknek a legidősebb és a legfiatalabb gyermekük születése között nagyon hosszú idő telt el? Milyen a viszony a két nagyon különböző korú gyermek között?

Figyelt kérdés
A kérdésre az érdeklődés onnan jött, hogy 41 évesen új házasság előtt nem zárnám ki biztosan az esetleges gyermekvállalást. Viszont egyetemista gyermekeim vannak. Kíváncsi lennék a tapasztalatokra, ha van nagy korkülönbség valamilyen okból.

2015. júl. 14. 15:58
1 2
 11/12 anonim válasza:
Nekem van 2 bátyám édesapám első házasságából. 13 és 14 év köztünk a korkülönbség. Nagyon jó kapcsolatban vagyunk, nem igazán érződik az a 13 14 év most hogy már én is felnőttem. Amikor még kicsi voltam is imádtuk egymást.:) szóval nálunk nincs negatívuma a nagy korkülönbségnek :)
2015. szept. 10. 19:46
 12/12 anonim ***** válasza:
gyerek neveltetésétől függ szerintem kicsi és nagy kork ülnöbség.kinek mi a nagy kork ülnöbség.több gyerek között nagy a kork ülnöbség,annak betegség,anyagi okai vannnak
2021. szept. 23. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!