Most mit kellene tennem, ha már elnézést kértem? Barátnő viszony, hosszú és bonyodalmas
Nem barátnőd, mert azt nem kezelik le. Ő pedig folyamatosan ezt teszi. Nem foglalkoznék vele, nem mennék el egyik rendezvényre sem. A barát felemel, és nem lealáz.
Nem is igen éreznéd jól magad a flancos társaságban.
Legyen önbecsülésed, hiszen ilyen barát mellett minek az ellenség?
Szerintem te egy végtelenül frusztrált és ingerlékeny nő vagy, aki annyira restelli saját pénztelenségét, hogy ott is támadást vél, ahol nincs.
Szivesen meghallgatnám a másik lány sztoriját az esetről, hogy boldogan mesél az esküvőjéről, amikor is az okos "barátnője" leugatja a fejét, miszerint "jajmár, azért, mert nekem nincs pénzem, még nekem is fontos a lánybúcsú"
Picit gyanús az is, hogy az egész történetben mindenki szar ember, üres lelkű, felületes, elkényeztetett, de bezzeg te -mint a népmesében- te olyan érző szívű és szilárd jellemű vagy, hogy hasra kellene esni előtted.
Az esküvőre pedig nem véletlenül nem hívtak meg. Nyilván telesopánkodtad már a világot, mint itt is, idézlek: "gondot okozott, hogy a szükséges összeget kifizessem, de megtettem"
Ha meghívott volna, akkor most az lenne a bajod, hogy ez az érzéketlen, pénzes szuka bele sem gondol, hogy neked miből futná nászajándékra, alkalmi ruhára, cipőre, fodrászra... jaj-jaj, direkt mindenki ki lesz öltözve, hogy téged megszégyenítsenek...
Elismerem, kicsit (?) maradi vagyok, de interneten meghívni egy barátnőt? Meghívóval, kedves szóval..én legalábbis azt tartom megfelelőnek.
Jól gondolod. Nem kéne ott lened az eseményeken.
Nem csak a meghívó, úgy mindent összegezve.
Jó döntés volt, hogy lemondtad, és elmondtad a véleményed!
1.voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!