Szülés után tényleg annyira kitágulnak,hogy egy normál méretekkel rendelkező pasit alig éreznek meg? A mellük tényleg jobban lóg? A szex lehet velük ugyanannyira élvezetes mint szülés előtt?
2015. júl. 11. 13:31
1/10 anonim válasza:
Nekem nem változott ott lent semmi. És a mellem sem lóg egy kicsit sem (lehet mert alapból nincs nagy mellem). A szex is ugyanolyan.
2015. júl. 11. 13:46
2/10 anonim válasza:
Ez genetikától és attól függ, hogy az anyuka mennyit foglalkozott magával a szülés előtt és utána is.
Mert ha 30 kg-ot hízott és a szülés után sem akaródzik neki sportolni, mert "majd ha a gyerek nagy lesz", akkor ne lepődjön meg, ha a bőre nem ugyanolyan lesz később, mint a terhessége előtt.
A lenti dolgokról nem tudok nyilatkozni, 2 császárom volt.
A mellem nem lógott sosem.
Nincs probléma a nemi életünkkel sem.
2015. júl. 11. 13:51
3/10 anonim válasza:
Szia! Bár nincs alapból sem nagy mellem de szoptattam 16 hónapig mégsem lógnak egyáltalán. Odalent sem változott semmi. Nem lettem tágabb és ugyanúgy megmaradtak az erogén zónák is. A párom szerint is minden ugyanolyan mint rég ( egy kicsit ő is tartott a változástól :-) )
2015. júl. 11. 14:02
4/10 anonim válasza:
3 gyereket szültem hüvelyi úton.Semmi,de semmi nem változott odalenn.Nem lettem tágabb sem(a férjem szerint sem),a legkisebb gyereket 2 évig szoptattam,mégis olyan "hetyke" állású maradtak a cicijeim.Igaz,sose voltak nagyok,olyan kézbe valók (csak).
2015. júl. 11. 14:14
5/10 anonim válasza:
a mell a szoptatástól ereszkedik meg. Ugye eleve nem minden nő szoptat, ezen felül genetika kérdése is, kinek mennyire hajlamos megereszkedni...aki 3 gyereket szoptat 1-1 évig, annak jó eséllyel megereszkedik. Én egy évig szoptattam a babám (egyenlőre egy gyermekem van) és nem ereszkedett meg...Nyilván a következőnél lehet hogy meg fog.
Tágulás kérdésben nem vagyok otthon, mert én császárral szültem.
2015. júl. 11. 14:29
6/10 Wiky93 válasza:
Nekem se változott ott lent semmi. Van akinek tág lesz de nem mindenkinek! A mell meg tényleg megereszkedik sajnos.
2015. júl. 11. 14:40
7/10 anonim válasza:
7 évig szoptattam összesen. Nem ereszkedett meg a mellem. Alul is minden rendben, a férjem szerint is.
2015. júl. 11. 16:35
8/10 anonim válasza:
A mell nem a szoptatástól kezd megereszkedni, hanem már a terhesség alatt megduzzad a hormonoktól, így aki hajlamosabb rá(mint én), annak megereszkedhetnek. Tornával lehet rajta segíteni de csodát nem csinál :) A páromnak így is tetszik, pedig ráadásul felemás is :S :D Lent nem változott semmi és szex is élvezetes mindkettőnknek :)
2015. júl. 11. 18:37
9/10 anonim válasza:
Azért ne felejtsük el, hogy a korral màr a szövetek nem lesznek olyanok, mint 16 évesen. Sem a hüvely, sem a mell.
Egy szülésen és 7 hónap szoptatàson túl viszont úgy gondolom, nem kell attól tartani, hogy a nőnek térdig lóg a melle, vagy hogy élvezhetetlen a szex, mert kitàgult. A mell valamennyire àtalakul, kinek ennyire, kinek annyira. Ugyanìgy alulról. Nàlunk egyàltalàn nem ad okot a helyzet aggodomra, persze tökéletes én sem vagyok.
2015. júl. 11. 19:54
10/10 anonim válasza:
Változó. Van, aki tágabb lesz, de van, akinél semmi változás nem áll be. Én szerencsére ez utóbbiba tartozom. A mell pedig az idővel kezd lógni, nem csak a gyerekszülés, szoptatás miatt. Olyan idősebb nőknek is jó eséllyel lógósabb a mellük, akik nem szültek. Tehát itt a kornak is van benne szerepe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!