Szülés után menstruáció - tapasztalatok?
Szülés után 10 hétre megjött (normális hosszúságú és mennyiségű volt). Majd rá két hétre megint vérzek. Ez mennyire normális?
Első szülésem után 6 hétre megjött, és rögtön beállt a rend, nem volt semmi gondom. Ezért most furcsa, hogy megint - ilyen hamar - vérzek újra.
Mielőtt letámadna valaki, telefonáltam az orvosomnak,aki azt mondta, hogy ilyenkor még a hormonok bezavarhatnak, ne aggódjak. Ha baj van, jövőhéten mehetek hozzá.
Csak tapasztalatokra vagyok kíváncsi, hogy volt-e másnak is ilyen, és ha igen, akkor hamar elmúlt? A ciklusai hamar beálltak utána? Vagy még volt gond a menstruációjával?
Köszi előre is a válaszokat!
Szülés után 4 hétig véreztem.
Elmúlt,aztán 4 hónapig azt játszottam,hogy egy-másfél hétig elmúlt utánna 4-5 nap vérzés. Valamikor több valamikor kevesebb.
Utánna 5 hónapra megszünt a vérzés. Most állt be rendes menzeszre. Ami azt jelenti,hogy 9 hónap után jött meg rendesen.
Anyatejes baba és még most is szopizik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!