Szülés vagy szoptatás után hogy fogytatok le?
Mindig bajom volt az alakommal.
Föként onnantól, hogy irodai munkát csináltam a 65-70 kg körül mozogtam, de mindig fogyoztam, majd mindig vissza.
Aztán megszületett a nagylányom, és egy egyszerü fogyozást kezdtem el. Egyszerüen minden nap 1-2 óra aktív babakocsi tolás, hegynek ha lehetett.
ìgy kezdtem bele 65 kg-al a második terhességembe.
Itt is vissza ment 70 kg-ig, és stagnáltam 1 évet. Most már úgy voltam idö megint valamit csinálni, így 2 hétre elhagytam az édességeket. Délután eszek egy kicsi édesséfet, egy gomboc fagyit vagy egy kicsi csokit, de ennyit.
borzaszto nagy titok: kevesebb legyen a bevitt kaloria mint a felhasznalt.
tehat tornaztam es kevesebbet ettem :)
Napi 8-10 órás irodai munka után, a szülést követően egyszerűen magától mentek le a kilók a szoptatással és a napi 1-2 óra sétával. Persze az is rásegített, hogy a szoptatás miatt jobban oda kellett figyelnem a táplálkozásra (vagy éppen alig ettem), mert érzékenyebb lett a gyomrom és a babának sem tett jót, ha valamit bekajáltam.
12 kg-t szedtem fel a terhesség alatt, és a szülés után 5-6 hónappal már -18 kg-nál tartottam, ami azóta stagnál.
Nem véletlenül kérdeztem:)
2 hete 1200-1300 kcal-t viszek be és meg sem mozdul a súlyom.
Igaz előtte sem zabáltam.
Most kezdtem egy újabb diétába.Kevesebb szénhidrátot is viszek be mint a megengedett.
Kíváncsi leszek.
Igen,nem nagy idő,de mivel 20kg túlsúly van rajtam így feltételeztem,hogy abból ilyenkor már kellene lemennie.
Olvastam,hogy valakinél ez a fajta diéta nem használ,ezért kérdeztem.
Valaminek csak kellene már látszania(a férjemnél elindult már lefelé bőven) :(
Igen,tudom,hogy a mozgás lenne a legjobb.
Szívesen is tenném,de sajnos olyanok a körülményeim,hogy időm nincs annyi amennyit szeretnék szánni erre.
Amit mozgok az sajnos édeskevés a fogyáshoz:(
https://www.youtube.com/watch?v=EoKfuC5PPWQ
https://www.youtube.com/watch?v=SdxlBB-UM9Q
stb...
Az utolsó válaszoló ötlete jó szerintem is. :) Rengeteg variáció van, és a kicsik nagyon élvezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!