Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés vagy szoptatás után...

Szülés vagy szoptatás után hogy fogytatok le?

Figyelt kérdés
Tettetek érte vagy csak hormonálisan fogytatok?

2015. jún. 20. 19:06
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszi csajok,ez tökéletes is lesz,de most éppen a felállás,bútorokba kapaszkodás időszaka van nálunk így csak később tudom ezt megtenni.

Addig az időig is szeretnék valamit tenni.

Szobabicajozok napi 10 percet,de nem elég:(

2015. jún. 21. 15:02
 12/17 anonim ***** válasza:

A két héttől mit vársz? 2 hét alatt pakoltál magadra 20kg hájat? Nem.. akkor az is időbe telik, mire lemegy. A napi 10 perc szobabicaj semmi. Miniumum 30perc, max. 60. Ha nincs annyi időd vagy energiád, vagy akármid, amennyit szeretnél rá szánni, akkor hagyd a fenébe, gyártsd a kifogásokat és maradj kövér.

ha pedig fogyni akarsz, akkor találj rá időt és módot. Nem kell 10ezret kiadni egy bérletért, lehet otthon tornázni - napi 30 perc bőven elég. És ahogy az egyik válaszoló is írta: kevesebb kalória bevitele, mint elégetése. ENNYI.

De emellett javaolnám, hogy a makrotápanyagok arányára figyelj: kevés zsír, lehetőleg amit beviszel, az is telítetlen. Elegendő jó minőségű szénhidrát és sok fehérje. Ha segítség kell, írj nyugodtan privit.

Bocsi, ha kemény voltam :)

Egy személyi edző anyuka

2015. jún. 22. 09:25
 13/17 anonim ***** válasza:
nekem is a felállás időszaka van, mégis meg tudom tenni, hogy fél órát tornázok vele, ő szépen felkapaszkodik a kanapénál, nézelődik, én meg mellette csinálom a felüléseket...néha odajön és mászik a hátamra torna közben...akkor megvárom míg meg szeretget, aztán megy tovább és akkor folytatom a tornát...bármit lehet csak akarni kell, ne a kifogásokat keresd, hanem állj neki :) én 6. héttől tornázok minden másnap fél órát, pedig az enyém is igazi örökmozgó, tévé nem érdekli, semmi nem köti le 10 percnél tovább, mégis meg tudom oldani..(és szoptattam, de nem ment rá a tejem egyáltalán, sőt még most is szoptatok, -10 kg mellett..)
2015. jún. 22. 09:29
 14/17 A kérdező kommentje:

12-es.

Úgy sajnálom,h nem olvastad el a válaszaimat!

Nem vittem be 1200-1300 kalóriánál többet!!!

Ha csak feküdnék is 1500 kalóriára lenne szükségem.

DE! SEMMIT!!nem fogytam,sőt még híztam is!

Nem a 20kg-ot akartam leszedni magamról 2hét alatt hanem VALAMENNYIT :)

És nem kifogást keresek.

Valaki írta a 160g szénhidrát diétát.Tegnap elkezdtem és azon kívül,hogy nem fájt a fejem a kaja hiányától,nem vagyok gyenge,jól érzem magam és láss csodát még fogytam is!

Van olyan akinél nem működik a kalória számolgatása,hanem a szénhidrát diéta a jó mint nálam.

2015. jún. 22. 13:59
 15/17 A kérdező kommentje:

13-as.

Jó,h tudsz felüléseket csinálni,örülj neki,h nem nyílt szét a hasfalad!

2015. jún. 22. 14:01
 16/17 anonim ***** válasza:
12-es vagyok. A válasz előtt elolvastam, megértettem, és ennek fényében hangsúlyoztam ki újra, hiszen ez a lényege. Két hét alatt nem kell feltétlenül beindulni a fogyásodnak, ha 30 nap után nem történik semmi, akkor érdemes egy hormonszintet nézetni, ha ott is rendben minden, akkor kérd szakember segítségét, mert valamit rosszul csinálsz. A 160g CH pedig szerintem sok lesz, pláne, ha nem mozogsz! Próbáld 120 alatt tartani.
2015. jún. 22. 18:05
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszi,de most úgy csinálom ahogy elkezdtem,mert így most jó.

Jól érzem magam,nem fáj a fejem és fogytam is.

Ha így megy akkor nem akarok még csökkenteni,mert egyből a fejem fáj.

Az előző diétától is legalább valamennyi fogyást vártam volna ha már ennyire rossz volt a közérzetem is és éhes is voltam:(

A cigiről is le tudtam szokni így ezzel sem lesz már gond így,hogy megtaláltam a számomra megfelelő fogyási módot:)))

Köszi mindenkinek!

2015. jún. 22. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!