Szülés vagy szoptatás után hogy fogytatok le?
Köszi csajok,ez tökéletes is lesz,de most éppen a felállás,bútorokba kapaszkodás időszaka van nálunk így csak később tudom ezt megtenni.
Addig az időig is szeretnék valamit tenni.
Szobabicajozok napi 10 percet,de nem elég:(
A két héttől mit vársz? 2 hét alatt pakoltál magadra 20kg hájat? Nem.. akkor az is időbe telik, mire lemegy. A napi 10 perc szobabicaj semmi. Miniumum 30perc, max. 60. Ha nincs annyi időd vagy energiád, vagy akármid, amennyit szeretnél rá szánni, akkor hagyd a fenébe, gyártsd a kifogásokat és maradj kövér.
ha pedig fogyni akarsz, akkor találj rá időt és módot. Nem kell 10ezret kiadni egy bérletért, lehet otthon tornázni - napi 30 perc bőven elég. És ahogy az egyik válaszoló is írta: kevesebb kalória bevitele, mint elégetése. ENNYI.
De emellett javaolnám, hogy a makrotápanyagok arányára figyelj: kevés zsír, lehetőleg amit beviszel, az is telítetlen. Elegendő jó minőségű szénhidrát és sok fehérje. Ha segítség kell, írj nyugodtan privit.
Bocsi, ha kemény voltam :)
Egy személyi edző anyuka
12-es.
Úgy sajnálom,h nem olvastad el a válaszaimat!
Nem vittem be 1200-1300 kalóriánál többet!!!
Ha csak feküdnék is 1500 kalóriára lenne szükségem.
DE! SEMMIT!!nem fogytam,sőt még híztam is!
Nem a 20kg-ot akartam leszedni magamról 2hét alatt hanem VALAMENNYIT :)
És nem kifogást keresek.
Valaki írta a 160g szénhidrát diétát.Tegnap elkezdtem és azon kívül,hogy nem fájt a fejem a kaja hiányától,nem vagyok gyenge,jól érzem magam és láss csodát még fogytam is!
Van olyan akinél nem működik a kalória számolgatása,hanem a szénhidrát diéta a jó mint nálam.
13-as.
Jó,h tudsz felüléseket csinálni,örülj neki,h nem nyílt szét a hasfalad!
Köszi,de most úgy csinálom ahogy elkezdtem,mert így most jó.
Jól érzem magam,nem fáj a fejem és fogytam is.
Ha így megy akkor nem akarok még csökkenteni,mert egyből a fejem fáj.
Az előző diétától is legalább valamennyi fogyást vártam volna ha már ennyire rossz volt a közérzetem is és éhes is voltam:(
A cigiről is le tudtam szokni így ezzel sem lesz már gond így,hogy megtaláltam a számomra megfelelő fogyási módot:)))
Köszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!