Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogy fogytatok le szülés/szopt...

Hogy fogytatok le szülés/szoptatás után?

Figyelt kérdés
Elsősorban azok tapasztalatai érdekelnének, akik a szoptatás alatt nem fogytak. Amikor abbahagytátok, mit csináltatok, hogy lemenjenek a plusszok? Kisfiam 9 hónapos, már csak reggel és este szopizik, meg éjjel, ha felébred. Kb 8 kg-t szeretnék leadni, annyi maradt rajtam a szülés óta, de ez nem mozdul semerre. Hiányzik már a mozgás is.
2015. márc. 4. 14:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
tornázz otthon, ha nincs időd futni vagy kondi terembe járni. És kevesebb legyen a bevitt kalória mint a felhasznált :) nagyjából ennyi a titka :)
2015. márc. 4. 14:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én laza tornával kezdtem (neten kerestem videókat), minden nap mozogtam egy kicsit, és 3-4 hónap alatt egész jó eredménye lett. Lassan, de biztosan haladtam.
2015. márc. 4. 15:02
 3/9 A kérdező kommentje:
És mennyit sikerült leadnod utolsó? Szobabiciklire gondoltam, az egész jó mozgásforma.
2015. márc. 4. 15:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia. 30 kilot hiztam, szules utan lement egybol 10 kg nagyon vizes is voltam. 8 honapig szoptattam addig 4 ment le magatoł! Miutan elvettem tole, 3 honap alatt kuzdottem le 12 kg-t! Heti 2-3x masfel ora edzoterem, 2 naponta 30 perc futas, reggelire muzli, tojas + rozskenyer, ami fontos no cukor csak edesito, no liszt, en heti 1 nap bunbe estem :-) sok zoldseg, rizs, csirke, gyumolcs, sok seta , es en szedtem zsiregeto tablettat, es etrend kiegeszitot is! Megerte! Sok sikert, maradt rajtam 4 kg de ujra teherbe estem :-)
2015. márc. 4. 15:07
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
2. vagyok: havonta kb. 1-1,5 kiló ment le. Én olyan 6-7 kilótól akartam szabadulni. Sikerült is, és azóta is mozgok, bár most már nem a fogyás a célom, csak megszoktam, hogy jó valamennyit mozogni.
2015. márc. 4. 15:10
 6/9 anonim ***** válasza:
67%

Minden napos séta a babával, ha jó idő van, kétszer is.

És 4 hónapos kora óta járunk baba-mama tornára.

2015. márc. 4. 15:22
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szénhidrát diétát tartottam a terhesség alatt, úgyhogy nem híztam.

Egyébként mozgás (a legjobb az, ami az izomzatot is fejleszti) és ésszerű étrend.

2015. márc. 4. 16:06
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az jön be, hogy kicsit kevesebbet eszek, kicsit tornázok este Béres Alexandra videókra, mikor mit, kb 20 percet, de nem minden nap, kb 4-5-ször egy héten. Így lassacskán mennek le a kilók és semmi drasztikus fogyókúra.
2015. márc. 4. 16:09
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Kedves utolsó,én is valami hasonlót kezdek el. :-D
2015. márc. 4. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!