Szülés után szopizk a gyerek de hiába van cicin olyan hisztiket levág hogy csoda! Nyilván még csak előtej jellegű dolog jön a feleségem melléből de elméletileg ennek is elégnek kellene lenni? Annyira tehetetlen vagyok hogy nem tudok segíteni.
Egy 4 napos baba nem tud hisztizni. Sír, de nem hisztizik.
Azt majd 1 éves kora után fog.
Van akinek a teje 5 -6 nap után indul be normálisan. Nekem pl. 6 nappal a szülés után lett tejem, addig tápszert adtam.
Egyetlen gond van ott, ahogy már írták előttem, éhes a baba. A legtöbb újszülött már a második nap ordít, éhes, de ha nincs tej, nem is lakik jól pár csepp előtejjel.
Nem adnak neki tápszert?
Mikor jöhetnek haza a kórházból? Nem sárga a baba?
Nem baj, ha még nincs annyi tej, hogy jóllakjon, van, akinek több idő kell, vagy nem tud annyit termelni, hogy mindig elég legyen. Van ilyen, el kell fogadni. A mai tápszerek nagyon jók.
Hiába szív egy kicsit a baba, ha semmi sem jön, persze, hogy dühös lesz és ordít az éhségtől. A feleséged kérjen tápszert a csecsemősöktől, vagy beszéljen a kórházi gyerekorvossal, aki vizsgálja a babákat. Ha nagyon vacakolnak, vegyél neki újszülött tápszert, babavizet, vidd be nekik steril cumisüveggel. A drogériákban is lehet kapni tápszert, de talán jobb, ha először patikában veszed, ott tudnak segíteni, melyik a jó, nehogy mellényúlj. (Egyébkén 0+ jelölésű az újszülött tápszer.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!