Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szülés után szopizk a gyerek...

Szülés után szopizk a gyerek de hiába van cicin olyan hisztiket levág hogy csoda! Nyilván még csak előtej jellegű dolog jön a feleségem melléből de elméletileg ennek is elégnek kellene lenni? Annyira tehetetlen vagyok hogy nem tudok segíteni.

Figyelt kérdés
Ma 4 napos a pici és császárral született. Császár után már az örzőbe rátették cicire és jött is belőle egy pici előtej, meg úgy ahogy nehezen de valamennyire szopott. Aztán amikor a csecsemősök elviszik és később visszahozzák akkor nyugodt minden rendben van nyilván valamit adnak neki. Aztán ráteszi a feleségem cicire egy picit szopik valami kicsi jön is neki de újra kezdődik a hiszti és a gyerek kimerülésig ordít. A csecsemősökről semmi jót nem tudok mondani sajnos mert nem segítenek semmit. Nyilván magától kellene mennie de kövezzetek meg első baba nagyon sokat küzdöttünk érte és nálunk semmi sem megy magától. Az egyik cicit már kisebesítette. Tudjuk és tisztában vagyunk vele hogy az első idők nem egyszerűek és hogy ezzel jár de nem feltétlen normális ez se hogy nonstop ez ismétlődik folyamatosan és ordít a gyerek kimerülésig.!? Azt is tudjuk hogy a tejnek meg kell indulni rendesen maszírozni esetleg mellszívóval szívni. Egészséges gyönyörű baba csak nagyon hisztizik. Szerintem már gyógyszer sincs a feleségem szervezetében mert már csak 4 napja szült elkezdte tegnap inni a laktoherb teát csak ésszel. Bármi információnak vagy tapasztalatnak örülnék!

#szoptatás #szülés #tejtermelés #császár #tej #előtej #kisebesedett cici #tejbeindulás
2015. jan. 8. 07:21
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Napról napra jobb minden! Jön a tejcsi és eszik alszik a picur! Csak az első gyerekes szülők biztos túlaggódják. De inkább utánnajárok százszor mint egyszer valami ne legyen jó.
2015. jan. 10. 06:09
 12/13 anonim ***** válasza:
Igazad van, szerintem legtöbbünk ilyen. :-) Én a másodikat várom de ugyanúgy izgulok mint amikor még nem volt gyerekem. :-)
2015. jan. 10. 13:06
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia! Az én kisifiam ugyanígy hisztizett. A cicit a szájához dugtam és csak vergődött, tiszta víz volt. Nagyon nehezen kapta el a fonalat ezt akkor is csinálta, amikor volt tej. Vszínű azért mert éhes volt és türelmetlen nem bírta kivárni a kaját és irdalmatlan hisztibe kezdett. És az szó szerint hiszti volt. Nekem a csecsemős azt mutatta, hogy tegyem a kisujjam a szájába na azt elkezdte szopni aztán gyors csere a cicire amikor lehiggadt. Nekem ez bevállt. Kb. 2 hetes koráig folyamatosan ezt csinálta, aztán nagyjàból megszűnt még néha előfordul. Most 6 hetes. Kitartást.
2015. jan. 10. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!