Miért nincsenek tüneteim? Mikorra várható így a
szülés?
Figyelt kérdés
Tegnapra voltam kiírva. A méhszáj már a múlt héten c1111 volt, azóta nem sokat változott,de a doki szerint egy kicsit tágult, fel van puhulva, a nyákdugó legnagyobb része szombaton elment, azóta a maradék is, a legutolsó adag már barnás volt. A nyákdugó elhagyásáig, szinte minden nap keményedett a hasam, azóta szinte semmi. Mintha elvágták volna, néha-néha egy komolytalan, kósza keményedés, fájás semmi! Pedig egyáltalán nem kímélem magam! Normális ez így, hogy ennyire semmi bajom nincs?
2010. márc. 4. 12:32
1/10 anonim válasza:
Szia! Ha ez vígasztal: nekem még ennyi tünetem sincs. Tegnap töltöttem a 40. hetet akárcsak te, de jóslóim még nem voltak, a keményedésre azt sem tudom mi az, a hasam is fenn, a nyákdugó sem távozott és a fájásgörbém is nyílegyenes nulla. Ja, méhszáj legutóbb (4 hete nézték) zárt volt. Állítólag egyik pillanatról a másikra változhat a helyzet és felgyorsulhatnak az események. Én ebben bízom mert ha nem történik valami akkor nekem 5 nap múlva indítják. Az orvos és a szülésznő is azt mondta hogy nem kell aggódni, a fontos hogy mindennap érezd hogy mozog a baba. Nyugi, jönni fog! :)
2010. márc. 4. 13:21
2/10 anonim válasza:
Szia. Nekem sem volt se fájásom, se tágulás, se semmi.40+2 hetesen kellett mennem magzatvíz vizsgálatra, elküldtek uh-ra, ahol kiderült, hogy kevés a magzatvíz, és már vittek is fel a szülészetre. Este megindították, én így szültem.Nekem sem volt fájás mig meg nem indították.
2010. márc. 4. 13:38
3/10 anonim válasza:
Türelem!! Kitartás!! A legvége mindenkinek nagyon nehéz. az én férjem az utolsó 2 hétre szabit vett ki, hogy ha menni kell, kéznél legyen. 40+3 hetesen befektettek a kórházba, mire 40+5 hetesen szültem már nem volt szabin, munkából jött. Nekünk sem volt türelmünk, de a végén megérte kivárni, mert egy 3700 grammos gyönyörű, erős kislányunk lett. Nekem sem volt az utolsó egy hétben semmi tünetem. 2-szer voltam oxytocin terhelésen...Szóval ne aggódj, türelem!
2010. márc. 4. 19:51
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Türelem?? Na az már nem nagyon van!! De úgysincs más választásom! Mindenkinek sok boldogságot a manóhoz!
2010. márc. 4. 20:48
5/10 anonim válasza:
Teljesen megértelek! Én még csak a 37. hetet töltöttem ma, de mégsincs semmi türelmem... persze, muszáj :-)
Azt azért furcsálom, aki azt írta, hogy 40. hetes múlt és négy hete volt méhszáj vizsgálat. Nekem a doki a 36. héttől minden héten megnézi, ugyanúgy, mint az NST-t. (persze az elmúlt két hétben nem változott semmi, de azért biztos, ami biztos)
2010. márc. 4. 20:53
6/10 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok. Én is furcsállom hogy se uh-n nem ném az orvos, sem a méhszáj állapotát nem vizsgálja nálam. Ki tudja mi történt a 4 hét alatt. Azóta sincs persze tünetem, de ki tudja milyen állapotban pl. a méhlepény, elég-e a magzatvíz, nyitott-e a méhszáj. A babát már 4 hete is nagynak becsülték, mekkora lehet most? Nekem nst-n kívül semmi vizsgálatot nem csinálnak :( Türelmem az egyre kevesebb van, telik az idő és semmi jele nem mutatkozik továbbra sem :(
Kedves kérdező: nálad van valami változás?
2010. márc. 5. 06:55
7/10 anonim válasza:
Az hogy nincs semmi tüneted még nem jelent semmit! én tegnap voltam a dokinál. Jól elbeszélgettünk egy kismamával, pont annyi idős terhes volt mint én. Kijött a dokitól, és közölte, hogy azt mondta neki a doki, menjen haza, vegyen egy forró fürdőt, pakoljon össze és jöjjön vissza mert estére meglesz a baba. Már két újnyira nyitva volt és a gép jelezte a fájásokat is. Szegény ott állt zavartan, hogy ő még semmit sem érez! Azért lettem volna a helyében.
2010. márc. 5. 09:59
8/10 anonim válasza:
hát, biztos sok mindent látnak az NST-ről is, de én azért megkérném a dokit, hogy ugyan vizsgáljon már meg! Szerintem a 37. hét körül egyébként is van még egy uh még akkor is, ha előtte nézték... legalábbis nekem így volt! és azért ott csak ránéznek a víz mennyiségre, meg lepény állapotára is!
2010. márc. 6. 16:31
9/10 A kérdező kommentje:
Nos újra itt, de már anyukaként. Márc.5-én mentem nst-re, de akkor már szivárgott a magzatvíz, amikor a doki vizsgált. Sőt inkább folyt. Igaz hogy 12 óra vajúdás után, de este 3/4 10-kor megszületett a gyönyörű kislányom. Hát ennyit a tünetekről! Mindenkinek gyönyörű babát kívánok!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!