Elképzelhető, hogy nincsenek jóslófájások, hanem egyszer csak jön a szülés megfelelő időben előzmények nélkül?
Persze.Nekem sosem voltak josloim es aznap sem ereztem semmit amikor elment a magzatvizem.Aznap egesz nap takaritottam,este pedig romiztunk a baratokkal es pizzat akartunk sutni amikor csak ereztem,hogy elpattant valami bennem.Elmentem a wc-re,de mar utban arrafele ereztm,hogy elont a viz.Gyors zuhanyzas es korhaz.Ra egy orara jottek az elso fajdalmak es 20 ora mulva valahogy kibujt a kicsim.Azota mar 2 eves es varjuk a kovetkezot.
Jo babavarast!
35 hetes kismama
Persze.
Kétszer szültem, egyiknél sem voltak jóslók.
detto! a két várandósságom alatt egyetlen egyszer sem volt jóslóm.
Az elsőnél 8 perces fájásokkal indult a szülés (2,5 óra alatt lett meg a lányom), a másodiknál meg elment a víz és egyből 5 perces fájások jöttek, mire beértünk már 4 ujjnyi voltam, éppencsak kitöltöttük a papírokat és már szinte ölelhettem is( másfél óra alatt meglett a kisfiam)
Nekem sem volt jóslóm, és Mg nem szedtem.
HAjnalban éreztem valamit de csak egy pici kocsonyás áttetsző valami volt a bugyimba, de csak akkora mint egy kisujj körömnek a fele.
Este beindult a szülés 4 óra alatt megvolt a fiam.
Szia!
Nekem sem volt semmiféle fájásom!Elfolyt a magzatvizem,bementünk a kórházba,ott az oxytocintól sem voltak fájásaim,úgyhogy én végül császáros lettem!Első bébink volt,úgyhogy nekem ott ki is derült,hogy fájás gyenge vagyok!
7hós leányzó anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!