Lehet hinni abban, hogy "meg lehet beszélni" a babával, mikor szülessen?
Figyelt kérdés
Én már jó ideje tervezgetem, hogy majd 10-én szülök. (Mert majdnem napra pontosan tdom a fogantatást) Egyébként 15-re vagyok kiírva, a 39. hetet taposom.2008. szept. 3. 13:12
1/6 anonim válasza:
volt már olyan, hogy ismerősöm "megbeszélte" a babával, hogy ne nagyon "kínozza meg" szüléskor őt (anyukát), és annak ellenére hogy első gyermek volt nagyon hamar lezajlott a vajúdás és szülés menete.
2/6 anonim válasza:
Hát én nem hiszek benne. Hiába beszéltem meg a lányommal, hogy június 2-ai héten szülessen meg, mert akkor megy a tesója táborba nem hallgatott rám, a kiírt napon este indult be a szülés és pár perccel éjfél után meg is született. Én is tudtam napra pontosan a fogantatás idejét és ki is számoltam a 266 napot, de nem úgy lett, hanem úgy ahogy a kisasszony akarta:))
4/6 anonim válasza:
Én hiszek benne, nálunk bejött. Azt kértük, hogy szombaton szülessen meg és szombat hajnalban elfolyt a magzatvíz. Azt is kértem, hogy ha már jön, akkor gyors legyen, 3 óra alatt volt meg a baba, első szülés. ;-)
Sokan hülyének néztek amiatt, hogy mindent megbeszéltem vele előre, de már a pocakomban is jelezte, hogy érti.
5/6 anonim válasza:
Szerintem nem lehet vele megbeszélni, én is kértem, hogy jöjjön, de egy héttel túl is hordtam. Az meg baromság, hogy megbeszéled vele, hogy ne kínozzon meg. Nem a baba kínoz, őneki is éppúgy fáj a születés. Inkább a kismama saját pozitív gondolkodását kell erősíteni szülés előtt. "Az a dolgom, hogy segítsek a babának könnyen megszületni." Rajta sem múlik több, mint rajtad.
6/6 anonim válasza:
Teljesen egyetértek az előttem szólóval!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!