Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Második szülésednél, vajúdásná...

Második szülésednél, vajúdásnál voltak fájdalmaid, vagy csak keményedtél? Hogy kezdődött?

Figyelt kérdés

Ma töltöttem a 40 hetet, voltam NST-n, még 10-est kaptam. A doki megvizsgált, azt mondta, nagyon felkészült a méhszájam, 2 ujjnyi, és lehet még ma meglesz a baba.

Azt mondta, ne várjak fájásokat, ha 7-8 percenként keményedik a hasam, menjünk be.

Keményedni szokott, de nem rendszeresen, de akkor fájásom lehet nem is lesz?

Nálatok hogy volt ez?

Most kicsit tanácstalan vagyok, mire figyeljek, mikor menjek be...

2010. márc. 2. 17:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
ilyenről nem is hallottam, kizártnak tartom, hogy nem lesznek fájásaid.
2010. márc. 2. 17:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt mondta a doki, hogy persze, lesznek majd fájásaim, de ne várjam meg a vajúdásnál,elég, ha rendszeresen keményedek, fájások nélkül is menjek be a szülészetre...
2010. márc. 2. 18:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem a második baba 2 óra alatt meglett. Előtte csak keményedésim voltak,de rendszeresek. Főleg ha már nyitva is vagy,ne várj sokat,ha rendszereződtek a keményedéseid. Nekem nem volt akkor nyitva a méhszájam,csak keményedtem,bementünk,akkor volt 1 ujjnyi,és utána 2 óra mulva már a baba a kezemben volt.
2010. márc. 3. 07:29
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi, megnyugtattál, hogy ilyen is lehet.

Tegnap olyan kb fél órás keményedéseket mértem, de ahányszor megmozdultam, vagy lányom az ölembe ült befeszültem-ez így meg nem túl reális...

de aztán elmúlt, éjjel aludtam, és azóta sem semmi, bár reggel elment a nyákdugóm többi része, de egy deka keményedésem sincs,pedig már kinyaltam a lakást....

2010. márc. 3. 10:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem arra gondolt a dokid, hogy a 2. baba már gyorsabban születik meg (többnyire) , ezért ne várd meg, míg sűrű erős fájásaid lesznek, hanem erős rendszeres keményedéseknél már indulj el, nehogy végül lemaradjon a kórház rólatok! :)
2010. márc. 3. 19:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Megszülettünk és normál 6 perces fájásokkal indult, tehát nem csak keményedtem... de 4 óra alatt meglett a 4 kgos lányom:-)
2010. márc. 10. 20:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!