Mit gondoltok? A csecsemősöknek inkább pénz vagy inkább valami más (pl bonbon)?
Ha pénz akkor mennyi? Ki hogyan csinálta, kinél mi vált be?
39hetes km.
A csecsemősöknek mi semmit ne adtunk, mert olyan hihetetlen bunkó volt mindegyik,h. csak na.
A nővéreknek viszont nem pénzt adtunk, a párom hozott be nekik kis csomagot: csoki, kávé, stb.
Pénzt én semmiképp nem adnék. Ha nagyon nagyon elégedett leszel velük (sajnos kétlem), akkor kapjanak egy-egy doboz bonbont és kész.
Nekem nem kellett ezen gondolkodnom, mert ahogy az első is írta, ritka nagy bunkók voltak a csecsemősök.
Én nem adtam semmit, nem is gondoltam rá, mert annyian voltak, hogy kb a 4 nap alatt egyszer nem találkztam ugyanazzal a csecsemőssel. Nem volt személyes kapcsolatom egyikkel sem. Az, hogy egyszer megmutatta az egyik, hogy hogy kell pelenkázni, meg egyszer, hogy hogy kell mellre tenni a másik... ez a dolguk.
Ha mondjuk olyan kapcsolat lett volna valamelyikkel, hogy szívesen hozzá megyek kérdezni, és ő szívesen mutogat, akkor valami bombont vagy kávét adtam volna neki a végén... de így...
Teljesen egyetértek a 12:59-essel!
Miért kell pénzelni mindenkit??
Ez a dolguk!Épp elég probléma,hogy a dokiknak már természetes ez az egész!
Én eladó vagyok,és senki nem szokott pénzt adni,ha nagyon kedves vagyok,akkor sem!
Köszi a válaszokat, én is épp ezeket gondoltam.
Egy ismerősöm nemrég szült, ő mondta hogy 500asokat dugott a pólyába mikor visszavitték a babát, és kicsit furcsa volt nekem. Ezért kérdeztem más hogy gondolja, illetve mi a gyakorlat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!