Hogy tapasztaltátok, a naptár alapján meghatározott dátum a mérvadó a szülés időpontjának, vagy inkább a 12 hetes uh alapján megállalpított dátum?
Nekem a 12. hetes uh. 5 nappal fiatalabbnak mutatta, a többinél hol több volt, hol kevesebb, végül a kiírt után 4 nappal szültem, úgyhogy jobban bevált sz ultrahang:)
Könnyű szülést neked!
ҝ
Szia nekem a naptári időpont jún. 11.-e.
A 12 heti UH-n jún. 8-a
A 18 heti UH-n jún. 15-e.
Azt mondta az ultrahangos nővér, hogy nem kell ezekkel foglalkoznom, az utolsé két hétben bármikor számíthatok rá.
jo babazast!
A legelsö ultrahang a legmervadobb, a 12 hetesen mar lehet csuszas, de meg az sem rossz. A többi mar nagy csuszasokat mutathat. Attol függöen hogyan fejlödik a baba.
A naptár. Az UH rendszeresen korábbra jelzi a babákat, és főleg első gyereknél ez nagyon nem mindegy: az UH szerint már 41. héten leszel, valójában meg nem is, de macerálni fognak, hogy meg kéne indítani a szülést, teljesen fölöslegesen.
A vége felé én is türelmetlen voltam, de vigasztalódj, mindjárt megszületik :-) Nem érdemes sürgetni.
nekem a naptár szerinti időpontom május 12.
az uh szerinti meg 18.
és az uh szerinti pont megfelel,mivel később fogant a babám pont annyival amennyivel az uh későbbi időpontot mutat.tehát az uh szerinti a pontosabb szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!