Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy tapasztaltátok, a naptár...

Hogy tapasztaltátok, a naptár alapján meghatározott dátum a mérvadó a szülés időpontjának, vagy inkább a 12 hetes uh alapján megállalpított dátum?

Figyelt kérdés
Nekem naptár szerint március 12, uh szerint (12. heti) március 6. Szerintetek mikor szülök? Tudom, nem nagy különbség, dehát úgy szülnék már!!!
2010. márc. 1. 17:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a 12. hetes uh. 5 nappal fiatalabbnak mutatta, a többinél hol több volt, hol kevesebb, végül a kiírt után 4 nappal szültem, úgyhogy jobban bevált sz ultrahang:)

Könnyű szülést neked!

ҝ

2010. márc. 1. 17:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia nekem a naptári időpont jún. 11.-e.

A 12 heti UH-n jún. 8-a

A 18 heti UH-n jún. 15-e.

Azt mondta az ultrahangos nővér, hogy nem kell ezekkel foglalkoznom, az utolsé két hétben bármikor számíthatok rá.

2010. márc. 1. 18:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

jo babazast!

A legelsö ultrahang a legmervadobb, a 12 hetesen mar lehet csuszas, de meg az sem rossz. A többi mar nagy csuszasokat mutathat. Attol függöen hogyan fejlödik a baba.

2010. márc. 1. 23:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A naptár. Az UH rendszeresen korábbra jelzi a babákat, és főleg első gyereknél ez nagyon nem mindegy: az UH szerint már 41. héten leszel, valójában meg nem is, de macerálni fognak, hogy meg kéne indítani a szülést, teljesen fölöslegesen.

A vége felé én is türelmetlen voltam, de vigasztalódj, mindjárt megszületik :-) Nem érdemes sürgetni.

2010. márc. 2. 00:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! A többi ultrahang is más-más dátumokat mutatott nekem is, csak úgy gondoltam, hogy a 12 hetesen még nem lehetnek olyan nagy egyéni eltérések a babák között, mint később. Nos, meglátjuk... Minden jót Nektek! :)
2010. márc. 2. 07:10
 6/6 anonim ***** válasza:

nekem a naptár szerinti időpontom május 12.

az uh szerinti meg 18.

és az uh szerinti pont megfelel,mivel később fogant a babám pont annyival amennyivel az uh későbbi időpontot mutat.tehát az uh szerinti a pontosabb szerintem.

2010. márc. 2. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!