Agykontrollal szültetek már?
Nekem nagyon bejött, igaz a vége felé gázt is kaptam.
Elég sajátos állapot volt, de a mai napig arra emlékszem, hogy mennyire kibírható volt az egész.
Mondjuk én akkor már nem programoztam a szülőágyon, hanem előtte készítettem fel magam vagy 2 hónap alatt otthon.
tegnap 07:56 vagyok
Én nem jártam semmilyen tanfolyamra, vagy 100 éve tanultam agykontrollt könyvből, meg jártam meditálni, stb.
Az utolsó 1-1,5 óra annyiban volt nehezebb, hogy nem volt szünet szinte a fájások között és nehéz volt a "hullámzásra" összpontosítani.
"Felültem" a hullám hátára. Ezzel így jobb volt.
A következő gyerekig meg még elmélyítem a tudományomat, jobbat nem tudok.
Még :-)))
Különös, mert én sosem tanultam agykontrollt, mégis amikor jöttek a fájások, valami "letopmult" az agyamban, mintha megnyomtak volna egy bizoyos off-gombot. Éreztem a fájásokat, de nem fájtak, valahogy elnyomtam őket, a kitolásnál már egyátalán nem éreztem fájást, csak az ingert, nagyon különös állapot volt, egyátalán nem voltam magamnál a szó hagyományos értelmében. Első fájástól és zárt méhszájtól 3 órára szültem.
Ha ez agykontroll, akkor nálam nagyon bejött:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!