Volt már valaki, akinek azt mondta a szülész orvosa, hogy amiatt szakadt szét a szülőcsatornája, és a gátja olyan nagyon - hogy majdnem elvérzett - hogy ez azért van mert ilyen a bőre/szövete?
Szülés után mondta ezt a doktornő, hogy így is úgyis repedtem volna akármit is csinál, akármilyen szülési alternatívát is választok.
Ezt azért is rossz volt hallani, mert majd szeretnék kistestvért a lányomnak. És félek, hogy megint ilyen lesz a szülésem.
Hát szerintem, ismétlem SZERINTEM ha minedn rendben van és nem siettetnék a nőket, és hagynák vajúdni az embert rendesen, kényelmesen, nem sürgetve, nem gyógyszerezve, nem kötelezően fektetve, esetleg masszírozással és olajokkal törekednének a gátvédelemre, megfelelő rugalmasság érhető el. Ezért nem szexelünk úgy, hogy szárazon beteszik, hanem előjátékkal. Ezért nem szülünk sürgetve, nyomva, mert az felér egy erőszakkal.
Csak hát ugye futószalag módszer van itthon. Gyerünk anyuka, szüljön, rásegítünk gyógyszerekkel, meg erőltetéssel, és akkor hamarabb túljutunk rajta.
Kedves 20-as!
1. 7 cm-ről 10-re kézzel tágítottak.
2. A babámat olyan gyorsan nyomták ki, hogy sokan azt hitték, hogy császárral született (úgy nézett ki)
3. A bőr puhítható, nyújtható. De ha siettetve van akkor szakad.
És igen is a kórházi dolgozók hibája sok minden, de legfőképpen az, hogy egy darab húsként kezelik a szülő nőket (tisztelet a kivételnek).
Szerintem az ember csak az agyműködésében másabb az állatoknál...
Attól, hogy lepontoztok, attól még nem lesz igazatok.
21%azért, mert azt írtam, hogy nem minden az eü-i hibája?
Ez komoly?
Ez sok mindent megmagyaráz.....akkor szüljetek otthon, születésházban, vagy az árokparton.
Persze gondolom csak a szátok nagy, és addig terjed a nagy hőzöngés, hogy nyomkodjátok a piros pacsikat.
Sajnálatra méltóak vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!