Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mindegyik bába több mint 150....

Mindegyik bába több mint 150. 000Ft-ba kerül?

Figyelt kérdés

2015. jún. 15. 13:19
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Nekem a szülésznő és az orvos is "füttyentésnyire" volt. Vajúdás alatt a férjem volt bent velem, de 10 percenként bedugta valaki a fejét az ajtón, hogy minden oké-e.

Addig egyébként ez így bőven megfelelt.

Amikor sűrűsödtek a fájások, akkor a férjem kikurjantott a folyosóra, hogy jöjjenek. A szülésznő 10 mp múlva ott volt, a dokinak további 10 mp kellett, mert szegény épp pisilt :)

Onnantól már nem is mentek ki, mindketten végig ott voltak. Segítettek guggolni, a doki autószerelő pózban csúszott be alám, hogy megnézze, hogy haladunk.

Tokkal-vonóval 80e volt minden költség (kórházban voltam). Pedig a méhlepényt már műtőben kellett kiszedni belőlem.

Utána elintézték, hogy a xar állapotomra tekintettel kétágyasba kerüljek, de senkit nem tettek mellém, végig egyedül lehettem. A bent töltött idő alatt is bejöttek látogatni, doki naponta egyszer (hétvégén!) bejött megnézni, megvizsgálni.

2015. okt. 9. 09:55
 32/32 anonim ***** válasza:
Akkor te szerencsés vagy. Sajnos szerintem több az olyan eset amiben nem kap ennyi figyelmet a nő és ráadásul elkér a doki nem is kevés pénzt. Örülj neki,hogy ilyen kellemesen emlékezhetsz vissza arra napra.
2015. okt. 9. 10:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!