Mindegyik bába több mint 150. 000Ft-ba kerül?
Nekem a szülésznő és az orvos is "füttyentésnyire" volt. Vajúdás alatt a férjem volt bent velem, de 10 percenként bedugta valaki a fejét az ajtón, hogy minden oké-e.
Addig egyébként ez így bőven megfelelt.
Amikor sűrűsödtek a fájások, akkor a férjem kikurjantott a folyosóra, hogy jöjjenek. A szülésznő 10 mp múlva ott volt, a dokinak további 10 mp kellett, mert szegény épp pisilt :)
Onnantól már nem is mentek ki, mindketten végig ott voltak. Segítettek guggolni, a doki autószerelő pózban csúszott be alám, hogy megnézze, hogy haladunk.
Tokkal-vonóval 80e volt minden költség (kórházban voltam). Pedig a méhlepényt már műtőben kellett kiszedni belőlem.
Utána elintézték, hogy a xar állapotomra tekintettel kétágyasba kerüljek, de senkit nem tettek mellém, végig egyedül lehettem. A bent töltött idő alatt is bejöttek látogatni, doki naponta egyszer (hétvégén!) bejött megnézni, megvizsgálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!