Akiket teraranytalansag miatt csaszaroztak, mekkora lett vegul a baba es ti mekkorak vagytok?
#8-nak igaza van (#2 vagyok). De ne felejtsd el, hogy aki alacsony, annak arányosan kisebb mindene.
A mondjuk nálam összejátszott sok minden a relatív téraránytalanságon túl is. Mivel a születési súly öröklődhet, és az apa és jómagam is 3200 g súllyal születtünk, én nyektettem is az orvost, hogy legyen császár majd. Pont a téraránytalanság miatt.
Erre puff, a baba is 3200 :)
Nálam egyébként forgási rendellenesség is bejátszott. A medence belseje egy rögbilabda alakú lyuk. Na, ő 90 fokkal elvétette a forgást és beakadt. Az orvosok végül úgy húzták ki, hogy arccal felfelé született, míg általában arccal lefelé (anya háta irányába) néznek.
Ráadásul arctartás is volt, hátra volt szegve a feje, csoda, hogy ki tudták húzni.
Tény, hogy a farokcsontom eltört szülés közben, a hólyagomat is csapolgatták, küzdöttek minden plusz mm-ért.
Mondjuk pár hete röhögtem azon, hogy a dohányzóasztalba sikerült úgy bevernie a fejét, hogy felszegett fejjel akart átmenni alatta. Pont, mint a születésénél :)
9es, de teged nem is teraranytalansag miatt csaszaroztak ezek szerint. Atlagos magassagu vagy es atlagos volt a babad is, azert lett csaszar, mert nem tagultal. A nem tagulasnak pedig siman lehet, hogy a tobb 10 kilonyi tulsulyhoz volt koze.
Koszonom mindenkinek a valaszokat!
A nem tagulasnak pedig siman lehet, hogy a tobb 10 kilonyi tulsulyhoz volt koze.
A tágulás képessége genetika leginkább. Semmi köze a túlsúlyhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!