Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akiknek egyaltalan nem lettek...

Akiknek egyaltalan nem lettek striai! Hany kilos babat szultetek?

Figyelt kérdés
2015. jún. 11. 22:34
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
4400 és 4200 grammal születtek gyerekeim.Nem repedt meg a bőröm nem kentem testápolón kívül semmivel. Nem híztam csak kB 5 kilót mindkettővel. Ez genetika nem a kencéken múlik. Dédi hat gyereket szült egy szem repedés se volt a hasán.
2015. jún. 12. 09:10
 22/24 anonim ***** válasza:
2800 g
2015. jún. 12. 09:49
 23/24 anonim ***** válasza:
3710 grammos babát szültem, egyetlen egy stria sincs a hasamon. Ami egyébként számomra nagyon meglepő, mert a combom, fenekem tele van csíkokkal a kamaszkori hízás-nyúlás következményeként. Tehát ebből gondolom, hogy testtájanként is eltérhet a bőr kötőszövetének rugalmassága.
2015. jún. 12. 11:00
 24/24 anonim ***** válasza:
3060 grammal született a fiam, pedig òriási hasam volt, pont ahogy egy korábbi válaszolò is ìrta. A combomon ès a mellemen viszont nagyon megnyùlt a bőr, az csìkos lett rendesen. A mellem kb. 3-4 mèretet is nőtt, a combom pedig a hìzás miatt csìkosodott be (25 kg), viszont a hasamon nincsenrek striák.
2015. jún. 12. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!